Sharp Aquos mini – FullHD na 4.5 inča

Sharp Aquos mini – FullHD na 4.5 inča

739
0
PODELI

Sharp je danas predstavio novi model mobilnog telefona koji dopunjuje njegovu odličnu liniju telefona i tableta sa IGZO tehnologijom prikaza, pod nazivom Aquos mini SHL24.

 Breaker

“Mini” u nazivu telefona ne odnosi se na činjenicu da ima displej od 4.5 inča sa 1080p rezolucijom, već zato što poseduje takozvani EDGEST dizajn, pomoću koga je smanjen okvir oko telefona sa leve, desne i gornje strane. Takav dizajn omogućio je vrlo kompaktne dimenzije od samo 63mm širine i 115 grama težine, što ovaj model čini vrlo zgodnim za korišćenje jednom rukom. Na primer, telefon je visok i širok kao iPhone 5s koji ima ekran od 4 inča, sa skoro istom težinom.

Sharp Aquos mini SHL24

Sharp se nije ovde zaustavio, pa je opremio ovaj model vrlo moćnim Snapdragon 800 čipom koji radi na 2.2GHz, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, slotom za memorijsku karticu i kamerom od 13MPix koja se ponaša odlično u uslovima sa slabim osvetljenjem. Naravno, telefon je i vodootporan, kao i svaki drugi uređaj izrađen u Japanu u poslednje vreme.

Aquos mini SHL24 poseduje gustinu piksela od 487ppi. Ovaj model će u Japanu biti dostupan od Marta u pink, plavoj, zelenoj i beloj boji.

 

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR