Sharp Aquos Crystal 2 predstavljen u Japanu

Sharp Aquos Crystal 2 predstavljen u Japanu

711
0
PODELI

Sharp je 2014. godine predstavio prvi Aquos Crystal telefon i iznenadio sve prisutne. To je bio uređaj koji je doneo pravo osveženje kada je dizajn telefona u pitanju. Uređaj nije imao okvir sa leve, desne i gornje strane ekrana, već samo u donjem delu. Uređaj je svakako bio neobičan iz tog razloga. Sharp je morao da premesti neke delove iz tog razloga, pa se u donjem delu našla kamera, zvučnik, kao i razni senzori.

Breaker

Sharp Aquos Crystal 2 je upravo ulistan na prodajnu SoftBank mobilnog operatera u Japanu. Uređaj je vrlo sličan prethodniku, ali su mu specifikacije značajno bolje.

Sharp Aquos Crystal 2 04

Aquos Crystal 2 ima 720p displej od 5.2 inča izrađen u S-CG Silicon LCD tehnologiji, 2GB RAM, 16GB interne memorije i slot za memorijsku karticu. U uređaju se nalazi MSM8926 čipset sa Snapdragon 400 četvorojezgarnim procesorom na 1.2GHz i Adreno 305 grafičkim čipom.

Sharp Aquos Crystal 2 02

Na poleđini je kamera od 8Mpix sa CMOS senzorom i LED blicem, a na prednjoj strani je 2.1Mpix kamera. Uređaj će pokretati Android 5.0 (Lollipop) operativni sistem.

Sharp Aquos Crystal 2 03

Sharp Aquos Crystal 2 će krenuti sa prodajom sredinom jula 2015. godine i biće dostupan u tirkiznoj, crnoj, beloj i pink boji. Cena nije poznata.

 

 

Izvor: AndroidHeadlines

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR