SetTop Box Smart Android X96 mini – Dodajte SMART funkciju svom televizoru.

SetTop Box Smart Android X96 mini – Dodajte SMART funkciju svom televizoru.

4016
0
PODELI

Iz razloga što su telefoni sa Android operativnim sistemom godinama itekako zastupljeni, vreme je da Vam predstavimo uređaj pomoću kog možete sve ono što radite na svom telefonu ili računaru, raditi i na televizoru. Upravo Vam to omogućava SetTop Box Smart Android X96 mini.

Uzbudljive igrice, bitni fajlovi, interesantni filmovi, draga muzika, društvene mreže, e-mail pošta,  sada su Vam dostupni pomoću ovog uređaja, a povezivanje sa televizorom, ostvarujete putem HDMI kabla. Bitno je samo da Vaš TV uređaj i SetTop Box budu povezani na istu mreži, kako bi zabava i rad bili neometani.

SetTop Box Smart Android X96 mini zasnovan je na Android 7.1.2 operativnom sistemu, a podržava Netflix, Hulu, Flixster i Youtube. Ono što doprinosi dobrim performansama, svakako je četvorojezgarni procesor Amlogic S905W ARM Cortex A53 na 2GHz. Reč je o verziji koja 4K rezoluciju pokreće sa 30fps. U pakovanju, zajedno sa uređajem dolazi i daljinski upravljač. SetTop Box Smart Android X96 mini sa ugrađenim Android operativnim sistemom, opremljen je bogatim opcijama i podrškom za instalaciju besplatnih Android aplikacija.

Android okruženje i neograničen pristup aplikacijama, uz SetTop Box Smart Android X96 mini.

SetTop Box Smart Android X96 mini možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR