Sennheiser najavio Momentum slušalice

Sennheiser najavio Momentum slušalice

969
0
PODELI

Sennheiser je najavio novi model u svojoj MOMENTUM seriji slušalica koje se nose preko ušiju, ovoga puta u pastelnim bojama, a ne samo u crnoj boji kao što je bio slučaj do sada. Slušalice su redizajnirane i ciljna grupa su audiofili koji pored kvalitetnog zvuka žele i modni detalj.

Novi model slušalica će biti u svetlijim pastelnim nijansama, kao što su plava, zelena, pink, i boja slonovače. Boje su malo “blaže” od boja koje koristi konkurencija. To je zato da bi se bolje uklopile sa trenutnim modnim trendovima, kaže Sennheiser.

MOMENTUM_3-580x420

Kao deo marketinške kampanje, slušalice su prikazane na fotografijama slikanim pod direktivom modnih blogera Luka Todd-a, Hejli Walsworth i Ane Frost. “Bilo je veoma zanimljivo raditi sa tri različita blogera. Posmatrajući ih, učio sam od njih, radio sam njihovim stilom i zajednički smo napravili portret u vezi sa modom, muzikom i novim Sennheiser slušalicama.”

Ulošci za uši i glavu za ove nove Momentum slušalice su izrađeni od onoga što Sennheiser zove luksunim materijalom – Alkanara – koji koriste neki automoto giganti za presvlačenje unutrašnjosti vozila, zbog izdržljivosti, mekoće i jer omogućava da vazduh cirkuliše. Ulošci za uši su dizajnirani kako bi omogućili maksimalnu izolaciju pri slušanju muzike. Dok su slajderi napravljeni od nerđajućeg čelika.

Sennheiser naglašava da dizajn samih slušalica nikako ne narušava kvalitet zvuka i uverava korisnike da je audio kvalitet na nivou drugih proizvoda te kompanije.

 

Izvor: SlashGear

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR