Započnite dan neodoljivim mirisom kafe ili čaja, uz SENCOR SWK1050 kuvalo za...

Započnite dan neodoljivim mirisom kafe ili čaja, uz SENCOR SWK1050 kuvalo za vodu!

8507
0
PODELI

Ukoliko ste ljubitelji kafe ili čaja, uživate u ispijanju istih, onda je SENCOR SWK1050 kuvalo za vodu, idealan za Vas! Dobre navike ne treba menjati, a upravo ovo kuvalo za vodu predstavlja savršenog pomoćnika u pripremanju toplih napitaka.

Zaboravili ste da stavite vodu u Vaše kuvalo? Ne brinite! SENCOR SWK1050 će to prepoznati i blagovremeno reagovati. Sa druge strane, kuvalo se automatski isključuje kada voda proključa. Upravo ove karakteristike čine SENCOR SWK1050 kuvalo za vodu bezbednim za upotrebu od strane dece. U tom slučaju, ne morate da brinete ukoliko ste van kuće, a Vaša deca žele da popiju omiljeni čaj.

SENCOR SWK1050 kuvalo za vodu poseduje snagu motora od 2000W, dok je kapacitet posude 1l. Filter koji se može prati, pobrinuće se za uklanjanje svih nečistoća, a na Vama je da se prepustite i uživate tokom ispijanja toplih napitaka u krugu porodice.

U susret hladnim i kišovitim danima, osvežite Vaš kuhinjski prostor SENCOR SWK1050 kuvalom za vodu, od nerđajućeg čelika!

SENCOR SWK1050 kuvalo za vodu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR