Besprekorno uredni, uz pomoć Sencor SSI 5420 RD pegle.

Besprekorno uredni, uz pomoć Sencor SSI 5420 RD pegle.

948
0
PODELI

Odvojili ste veš za peglanje, ali ste već unapred napeti jer znate da peglanje neće biti efikasno i da ćete mnogo vremena potrošiti kako biste isto doveli do perfekcije. Vreme je da odložite peglanje i što pre nabavite Sencor SSI 5420 RD peglu.

Pre svega, odlikuje je snaga od 2200W, dok je grejna ploča izrađena od keramike. Takođe, poseduje rezervoar za vodu zapremine 260ml, pri čemu uvek vodite računa da vodu sipate onda kada je pegla isključena.

Sa druge strane, sistem za samočišćenje je bitna karakteristika ove pegle, jer omogućava uklanjanje mineralnih naslaga. Sencor SSI 5420 RD pegla poseduje dugme namenjeno za vertikalno ispuštanje pare, kao i dugme za direktno prskanje vode.

Zaboravite na uplitanje i uvijanje kabla, budući da je njegov kraj obrtni (360°), a dužina istog iznosi 1.9m, dok je težina same pegle 1.2kg. Neka Vaš dom ulepša fenomenalna Sencor SSI 5420 RD pegla, prijatno crvene nijanse.

Za peglanje bez napora i nabora, tu je Sencor SSI 5420 RD pegla.

Sencor SSI 5420 RD peglu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR