Sencor Nutri Blend, maksimalno iskoristite ono što vam život pruža!

Sencor Nutri Blend, maksimalno iskoristite ono što vam život pruža!

3867
0
PODELI

Svi težimo da iz svakog segmenta života izvučemo ono najbolje. Blender Nutri Blend Sencor omogućava vam da dobijete samo najbolje iz hrane koju unosite. Svakodnevni je saveznik u borbi za očuvanje zdravlja i najbolji pomoćnik za sticanje energije i poboljšanje vašeg imunog sistema.

Sencor Nutri blend 02

Nutri Blend Sencor pomaže vam da uštedite vreme, s obzirom na to da je idealan za pripremu supa, soseva i kašica za bebe, a ukoliko pravite zabavu savršen je za pravljenje koktela. Zahvaljujući snazi motora od 1000W, lako melje krupne komade voća i povrća, ali i najsitnije semenke, tako da u samo jednoj čaši možete dobiti pravu vitaminsku bombu, koja vam vraća energiju, poboljšava rad digresivnog sistema, ali i kvalitet sna.

Sencor Nutri blend 04

Aktivni sportisti, ali i oni koji se sportom bave rekreativno, u Nutri Blend Sencor-u pronaći će idealnog saveznika, koji će im omogućiti da obezbede energiju za naporne treninge. Zahvaljujući dodatnoj posudi sa kapacitetom od 1l, svoj supermoćni obrok možete poneti bilo gde i konzumirati bilo kada.

Sencor Nutri blend 03

Oštrice od nerđajućeg čelika sa titanijumskim presvlakama sprečavaju gubitak vitamina i minerala, a sve delove osim glavne jedinice možete prati u mašini za sudove. Zahvaljujući sigurnosnom mehanizmu pokretanja, može raditi samo u poziciji bezbednoj za upotrebu, a zbog dodatne sigurnosti poseduje i neklizajuće nožice.

Sencor Nutri blend možete odmah poručiti putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR