Sencor – kvalitetni kućni aparati za svaki dom!

Sencor – kvalitetni kućni aparati za svaki dom!

3973
0
PODELI

Sencor je kompanija nastala u toku velike tehnološke revolucije u Japanu, poznih 1960-ih godina. Počeo je od proizvodnje audio uređaja, a onda se 90-ih preselio u Evropu i krenuo sa širenjem svoje delatnosti na proizvodnju raznih tipova kućnih uređaja. Zahvaljujući japanskoj upornosti i kvalitetu, Sencor danas obuhvata preko hiljadu proizvoda i ne samo to, već je na prvom mestu po prodaji u kategoriji malih kućnih aparata!

Pored kvaliteta, Sencor fokus stavlja i na dizajn proizvoda i njihovog pakovanja. Proizvodi ove kompanije dostupni su u raznim bojama, pa svako može da nađe i odabere proizvod u onoj boji koja odgovara njegovoj ličnosti i domu. Puno pažnje posvećuje se i detaljima, pa su boje standardizovane i ukoliko se kupi 10 različitih tipova Sencor proizvoda u, recimo, plavoj boji, svi će imati identičnu nijansu.

Svakom domu potreban je usisivač za održavanje čistoće, a Sencor nudi model sa perivim HEPA filterom i snagom od 1800W – SVC730RD ALTO! On ima pet nivoa filtracije, teleskopsku cev, perivu posudu za prašinu i Cyclone sistem za odvajanje prašine iz vazduna. Za savršeno čist dom tu je Sencor SVC730RD ALTO!

SENCOR SVC730RD ALTO

Za brz put do savršeno ravne odeće odličan izbor je SSI 8441VT pegla na paru sa keramičkom površinom za peglanje, kontinuiranom kontrolom temperature i drip-stop sistemom za sprečavanje kapanja vode. Zahvaljujući tome možete biti sigurni da se odeća neće oštetiti prilikom peglanja pomoću Sencor SSI 8441VT!

Sencor SSI 8441VT

Izmešana i iseckana hrane dok trepnete? Uz Sencor SHB 4110W štapni blender to je moguće! Ergonomska drška, nožići od čelika, dve brzine rada i plastična posuda od 500ml je sve što vam je potrebno da lako spremite hranu sebi ili za dete. Lako do ukusnih šejkova kada imate Sencor SHB 4110W!

SENCOR SHB 4110W

Redovno uredna kosa i brada ne predstavlja nikakav problem uz timer Sencor SHP211SL. Sa sečivom od nerđajućeg čelika, ručicom za fino podešavanje dužine šišanja i jednim od četiri češlja, skratite dlake na dužinu koju vi preferirate.

SENCOR SHP211SL

Sencor SHI131GD je presa koja će učiniti kosu savršeno ravnom bez njenog oštećenja. Primenjuje tehnologiju sa kombinacijom keramike i turmalina, pa se brzo zagreva do radne temperature, a kosa lako klizi duž grejne površine prese.

Sencor SHI 131GD

Sve ove Sencor uređaje i još mnoge druge možete naći i poručiti putem WinWin web sajta već danas!

Učinite svoj dom živopisnijim po pristupačnim cenama uz Sencor i WinWin!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR