Sencor Element 7Q104 – idealan tablet za početnike!

Sencor Element 7Q104 – idealan tablet za početnike!

5442
2
PODELI

Razmatrate kupovinu prvog tableta za sebe ili dete, a budžet je vrlo ograničen? Preporučujemo da razmotrite Sencor Element 7Q104, tablet koji se nedavno pojavio u našoj ponudi i ponudio više prednosti u odnosu na konkurenciju u tom cenovnom rangu. Evo šta ovaj mališan nudi po ceni od samo 5.990 dinara!

Sencor Element 7Q104 pokreće četvorojezgarni procesor na 1.0GHz. Iako je radni takt niži od pojedinih konkurenata, on bez problema parira većini aktuelnih modela po pitanju performansi u radu. Takođe, ističe se sa 1GB RAM memorije, što još uvek nije uobičajeno za ovaj cenovni rang, tako da pruža više komocije u radu i često korišćene aplikacije se brže pokreću.

U 7Q104 ugrađen je IPS ekran od 1024×600 piksela sa vrlo dobrim, širokim uglovima vidljivosti. Iako gotovo svi modeli registruju najviše dve tačke dodirivanja ekrana, ovde se na kvalitetu nije štedelo, pa je Sencor omogućio da ovaj tablet registruje do pet tačaka istovremeno.

Sencor Element 7Q104 02

Dolazi sa 8GB interne memorije, dok veći deo te memorije zauzima operativni sistem (Android 5.1.1) sa propratnim aplikacijama, pa se preporučuje korišćenje memorijske kartice željenog kapaciteta, koju možete kupiti po pristupačnim cenama putem našeg web sajta.

Naravno, podrazumevaju se mogućnosti za povezivanje na WiFi, radi pristupa internetu, i Bluetooth 4.0, radi lakše razmene ličnih fajlova.

Sencor Element 7Q104 je vrlo dobar model za svakodnevnu upotrebu, surf internetom, četovanje sa dragim osobama, gledanje filmova i serija i igranje manje zahtevnih Android igara, koji nudi puno za svoju itekako pristupačnu cenu od samo 5.990 dinara.

Ukoliko je i vama Sencor Element 7Q104 primamljiv, svoj primerak odmah možete poručiti putem WinWin web sajta.

2 KOMENTARA

  1. Ako kupujete tablet za decu, ovo je ubedljivo najbolji izbor. Vaši mališani će se satima zabavljati sa njim. Vodite samo računa da ga sami ne stavljaju na punjenje jer mogu nespretno isčupati konentor za punjenje.

POSTAVI ODGOVOR