Saznajte zašto će ručni frižider postati vaš najbolji saveznik ovog leta

Saznajte zašto će ručni frižider postati vaš najbolji saveznik ovog leta

1127
0
PODELI
Prijatelji nose crveni ručni frižider na plaži

Uživate u šetnjama u prirodi, izletima i božanstvenim danima na plaži?

Ručni frižideri i rashladne torbe učiniće da vaši izleti budu puni uživanja, a vi opušteniji jer znate da imate sve što vam je potrebno na dohvat ruke.

Donosimo vam sjajne savete kako da pomoću ovih praktičnih uređaja organizujete svoje aktivnosti lako i jednostavno, bilo da ste sami ili uživate sa porodicom i prijateljima.

Uz ručne frižidere topli dani u prirodi postaju još bolji

Kada spoljašnje temperature prelaze vašu granicu tolerancije, pravo je vreme da se opustite i uživate u prirodi uz omiljena osveženja.

Većina će se složiti da malo šta može tako da pokvari uživanje kao gutljaj mlakog napitka po vrelom letnjem danu. Ali ne morate više da brinete o tome. Uz kompaktan ručni frižider ili rashladnu torbu, vaši napici će biti hladni, salate hrskave, a voće uvek sveže.

Uživajte u svakom zalogaju i osvežavajućem piću gde god da se nalazite. Ponesite sa sobom sve što vam je potrebno i ne žurite kući. Zahvaljujući praktičnom obliku i dimenzijama, ove uređaje možete poneti svuda sa sobom, bez problema.

Društvo uživa u hladnom piću i zabavi na plaži uz ručni frižider

Letovanje po vašoj meri sa frižiderom za kampovanje, plažu ili izlet

Kakva god da je vaša ideja idealnog odmora, ručni frižider svakako zaslužuje da postane deo vaše obavezne opreme.

Ponesite svoja omiljene grickalice, voće i sokiće sa sobom. Ovo može biti i ekonomičnija varijanta jer nećete morati na svakom mestu da kupujete ono što vam je potrebno. Posebno je praktično ukoliko pojedini članovi vaše porodice ne pristaju na druge opcije osim svojih omiljenih, dobro poznatih ukusa.

Ukoliko uživate na suncu, ne zaboravite da zaštitite i svoju kožu. U ovim sjajnim uređajima, možete na kratko staviti i kremu za sunčanje kako biste izbegli promenu kvaliteta i suviše tečnu konzistenciju koja će vam otežati mazanje. Pritom, uživaćete u prijatnom osećaju hlađenja prilikom svakog nanošenja.

Rashladne torbe su spas u vrelim danima

Koliko vam se puta dogodilo da vam se na putu iz prodavnice do kuće otopi smrznuto povrće, voće, sladoled ili nešto treće? Možda ste u povratku naleteli na sjajnu rasprodaju ili sreli drage prijatelje sa kojima nikako ne stižete da popričate?

Uz rashladnu torbu, namirnice će ostati zaleđene dovoljno dugo da organizujete nabavku onako kako vama odgovara i obavite po koju sitnicu usput radi lakše organizacije.

Uz ručni frižider i rashladnu torbu osvežite se gde god poželite

Ovi uređaji nisu spas samo na letovanju. U onim toplim danima kada nemate neodložnih obaveza, iskoristite lepo vreme i uživajte u izletu pored reke, jezera ili u obližnjem parku.

Povedite svoje najmlađe i priuštite im nezaboravan dan u prirodi. Ne žurite da se vratite kući u vreme ručka jer ručak ide sa vama. Bilo da su u pitanju spremni obroci, sastojci za sendviče, omiljene poslastice, voda i ostala osveženja, spakujte sve u svoj prenosni frižider i rashladnu torbu i ne brinite.

Uz naše savete namirnice će vam biti hladne i sveže satima, tako da možete uživati i napuniti baterije bezbrižni i rasterećeni.

Nasmejana porodica uživa u prirodi i svežem voću. Muškarac vadi hranu iz ručnog frižidera

Praktični saveti uz koje će vam hrana u ručnom frižideru ostati hladna što duže

✓ Stavite odgovarajuću količinu leda

Pratite uputstva i generalne smernice proizvođača. Patrone za ručne frižidere najbolji su izbor za održavanje niske temperature u samom uređaju. Zbog svog oblika zauzimaju minimalno mesta i omogućavaju optimalno raspoređivanje hladnoće.

Ukoliko želite da pametno iskoristite prostor, možete upotrebiti i plastične flaše zaleđene vode. Na ovaj način ćete, kada izvadite flaše, imati i hladnu vodu za piće. Ipak, nemojte preterivati, neka vam se voda prvo zagreje na odgovarajuću temperaturu pre konzumacije.

✓ Adekvatna priprema za lakšu organizaciju

Pripremite već ohlađene namirnice i upakujte ih tako da zauzimaju što manje mesta. Ohladite vodu, sokove i sve ostalo što planirate da spakujete u ručni frižider. Ukoliko vam je tako praktičnije, možete iseckati pojedino voće i povrće kako bi zauzelo manje mesta. Poželjno je da adekvatno upakujte sve namirnice koje se mogu oštetiti.

✓ Spakujte se pametno

Prilikom pakovanja, isplanirajte kojim će se redosledom hrana uzimati iz uređaja i spakujte ono što ćete poslednje jesti ili piti na dno. Neka vam pri ruci budu stvari koje će vam ubrzo zatrebati, poput vode, sokića za decu, svežeg voća i slično.

Ženska ruka zatvara poklopac na spakovanom ručnom frižideru

✓ Slojevi su uvek u modi

Možete upotrebiti obično parče kartona ili aluminijumske folije i odvojiti hranu od pića ili različite vrste hrane. Ovako ćete se lakše orijentisati prilikom vađenja namirnica i brže ćete zatvoriti ili zakopčati torbu. Dodatni sloj izolacije učiniće da hrana ostane hladna duže. Takođe sjajan trik je da pre pakovanja ohladite i sam uređaj pomoću leda.

✓ Pronađite idealno mesto za svoj ručak

Potrudite se da rashladni uređaj sklonite od direktnog sunca. Stavite ga ispod drveta, suncobrana ili prebacite peškir preko njega. Ukoliko je to moguće, kopanje rupe u pesku i smeštanje vašeg frižidera tu, jedan je od načina koji će vam obezbediti da spakovane namirnice ostanu hladne što duže.

Odaberite pravi model prenosnog rashladnog uređaja za sebe

U skladu sa vašim potrebama, odlučite se za savršen model ručnog frižidera i rashladne torbe koji će vam obezbediti osveženje u vrelim danima, a opet biti lak za pakovanje i transport.

Za izlete i porodične avanture, preporučujemo neki od čvrstih ručnih frižidera koji će obezbediti dovoljno mesta i potrebnu stabilnost kako bi hrana i piće bili zaštićeniji. Takođe, efekat hlađenja traje duže.

Sa druge strane, ukoliko uživate u dugim šetnjama ili ne volite da žurite iz nabavke, rashladne torbe mogu biti pravi spas.

Zbog svoje pristupačne cene, lake i jednostavne upotrebe koju mogu savladati čak i najmlađi članovi porodice, ne morate se ograničavati na samo jedan od ovih uređaja. Nabavite ručni frižider, patrone za led i rashladnu torbu i budite spremni kako za porodični odmor tako i za kratak predah u prirodi sa prijateljima ili dragom osobom.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR