Savršeno glatka koža!

Savršeno glatka koža!

2254
0
PODELI

Kako bi ovog leta Vaša koža bila savršeno negovana, biće Vam neophodan odgovarajući epilator.

Colossus CSS-6200A poseduje dva nastavka – za depilaciju i trimovanje. Sastoji se od dve rotirajuće osovine, sa po 15 pinceta na svakoj, pa može da ukloni i dlačice od samo 0,5mm. Poseduje automatsku LED lampu za osvetljavanje područja tretmana i dve brzine rada. Sadrži punjivu bateriju, a može da radi sa adapterom i bez adaptera.

ROWENTA EP1025F5* odlikuju kompaktan dizajn i ergonomski oblik, koji omogućavaju jednostavnu upotrebu bilo da ste kod kuće ili na putu. Poseduje 24 precizne pincete sa kuglicama za masažu, koje smanjuju bol. Efikasno uklanjanja čak i najkraće dlačice, od 0.5 mm i omogućava rezultate koje traju nedeljama. Četkica za čišćenje omogućava veoma jednostavno održavanje.

PHILIPS HP6422/01 dizajniraniran je da omogući jednostavnu i „udobnu“ epilaciju. Uživaćete u predivno glatkoj koži, zahvaljujući nežnim diskovima koji uklanjaju dlačice dužine 0,5 mm bez čupanja. Uz ovaj epilator, sa dve brzine za nežnu epilaciju, ostvarujete maksimalan kontakt sa kožom u svakom trenutku, uz istovremeno opuštanje kože pre epilacije. Epilacijska glava koja se može prati pruža dodatnu higijenu i olakšava čišćenje, a stiže sa praktičnom torbicom za odlaganje.

Panasonic ES-ED50-N503 sa duplom rotirajućom epilacijskom glavom sa 48 pinceta, omogućava preciznu epilaciju, uz dugotrajne efekte. Poseduje dodatak za zaštitu osetljive kože, dodatak za epilaciju bikini zone i pazuha i LED sijalicu. Stiže sa praktičnom torbicom za odlaganje.

ROWENTA EP2850F0* veoma brzo uklanja dlačice zahvaljujući 24 precizne pincete i dodatku za korišćenje samo jedne linije pinceta. Demontažna i periva glava omogućava bolju higijenu i lakše čišćenje, a poseduje 2 brzine rada. Kuglice za masažu umanjuju osetljivost kože tokom depilacije. Pogodan je za epilaciju lica i tela.

Remington EP7030 sa Li-Ionskom baterijom za brzo punjenje, omogućava do 40 minuta korišćenja bez napajanja. Odstranjuje i najkraće dlačice, a Vaša koža biće glatka i do četiri nedelje. Tehnologija 40 pinceta, masaža sa Aloe Verom i nastavak za optimalan ugao pinceta, pružaju ugodnu i brzu epilaciju. Pokretna glava uređaja se može isprati vodom.

ROWENTA EP9300D0 pruža gotovo bezbolnu epilaciju, zahvaljujući novoj Vibration tehnologiji: kuglice na glavi epilatora vibriraju i tako umanjuju bol. Micro-contact tehnologija omogućava blizak kontakt kože i aparata, za potpuno glatku kožu. Mogućnost depilacije u vodi dodatno ublažava bol.

PHILIPS HP6575/00 sa sistemom SkinPerfect uklanja čak i tanke, kratke dlačice, istovremeno štiteći kožu. Omogućava upotrebu i na mokroj i suvoj koži, pa ga možete koristiti i pod tušem. U kompletu dolazi i kapica za osetljiva područja. Keramički diskovi naglašene teksture uklanjaju čak i tanke, kratke dlačice. Široka glava epilatora pokriva više kože po potezu. Nežni diskovi za izvlačenje, omogućavaju epilaciju bez čupanja.

Uživajte u savršeno negovanoj koži svakoga dana.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR