Savršeno čist dom u jednom potezu!

Savršeno čist dom u jednom potezu!

2521
0
PODELI

Kompanija Sencor bavi se proizvodnjom raznih tipova kućnih uređaja. Najveći uspeh postigla je kategorija malih kućnih aparata. Kako je svakom domu potreban usisivač za održavanje čistoće, predočićemo vam prednosti jednog od modela iz Sencor ponude.

Predstavljamo vam usisivač Sencor SVC730RD ALTO sa perivim HEPA filterom i snagom od 1800W! Poseduje pet nivoa filtracije, teleskopsku cev od nerđajućeg čelika, perivu posudu za prašinu (1.5 litra) i Cyclone sistem za savršeno odvajanje prašine iz vazduna.

Sencor SVC730RD ALTO

Ima ugrađen termostat koji čuva motor od pregrevanja, gumirane točkove radi jednostavnijeg premeštanja, univerzalni nastavak sa četkom i 2 položaja za odlaganje četke za pod. Poseduje kabl dužine 5m i prekidač za automatsko namotavanje kabla. Dimenzije (ŠxVxD): 410x280x260mm; Težina: 5.8 kg.

Montaža

Prvo je potrebno ubaciti crevo (6) u usisni otvor na usisivaču dok ne čujete “klik”. Crevo je sada u ispravnom položaju. Postavite držač (7) na teleskopsku cev (9). Obavezno držač dodajte na širi deo teleskopske cevi. Nakon toga na drugi uži deo teleskopske cevi dodajte i dršku za pod (10). Dužinu teleskopske cevi podešavate preko dugmeta za prilagođavanje usisne snage (8).

Usisivac Sencor

Upotreba

Kada ste namontirali usisivač, uključite ga u zidnu utičnicu. Utikač kabla vučete do željene dužine kabla od aparata. Žuta oznaka (trakica) na kablu označava da je kabl u blizini svog kraja. Nikako nemojte vući kabl nakon crvene oznake. Uključite usisivač (1) i podesite usisnu snagu (8).

Ukoliko želite da privremeno prekinete proces usisavanja, jednostavno izgasite usisivač (1) i teleskopsku cev (9) postavite na “parking” mesto koje se nalazi na poleđini usisivača. Kada završite sa usisavanjem isključite usisivač, izvadite kabl iz zidne utičnice i dužinu kabla namotajte u usisivač pritiskom tastera sa naznačenom utičnicom (4). Ukoliko se namotaj slučajno zaustavi, deo kabla izvucite napolje oko 50 cm i ponovo pritisnite dugme.

Održavanje i čišćenje

Prvo je potrebno da izvadite posudu za prašinu (5). Isključite crevo (6) iz usisivača. Povucite ručicu (3) i uklonite posudu za prašinu (5). Postavite posudu iznad kante za otpatke i pritisnite dugme za bezebnost ispod posude i na dnu će se deo posude otvoriti kako bi se odstranila prašina. Nakon što ste očistili posudu, ponovo vratite donji poklopac, zatvorite posudu i vratite je u usisivač. Preporučujemo prethodno pranje posude za prašinu pod blagim mlazom mlake vode ili jednostavno koristite mekanu vlažnu krpu, pri čemu je obavezno naknadno dobro osušite.

*Usisivač je opremljen sigurnosnim toplotnim osiguračem, koji će se u slučaju pretrpanosti (npr. blokada filtera) isključiti. Veoma je bitno da vaš usisivač redovno čistite, kako bi vam što duže trajao.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Sencor SVC730RD ALTO usisivača, možete ga poručiti na sledećem linku!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR