Savršena frizura uz Bauer Elio HD-900

Savršena frizura uz Bauer Elio HD-900

2147
0
PODELI

Želite lepu frizuru? Fen Bauer Elio HD-900 će Vam pomoći da to i ostvarite.

Bauer Elio HD-900 poseduje jačinu od 1000W, a zahvaljujući kukici za kačenje, možete ga bezbedno odložiti u pauzama feniranja. Sistem zaštite od pregrevanja sprečava da dostigne previsoke temperature, čime se sprečavaju oštećenja, pa će Vam, u skladu sa tim, bez problema služiti godinama.

Fen poseduje 2 brzine rada, kao i 2 temperaturna nivoa, pa u skladu sa vremenom koje imate na raspolaganju i potrebama Vaše kose možete izabrati opciju koja Vama odgovara. Topao vazduh i veća brzina rada omogućavaju da frizura izgleda stilizovanije, a u slučaju da Vam je kosa ravna i oštećena, preporučuje se korišćenje niže temperature rada. Ukoliko je Vaša kosa zahtevna za oblikovanje, Bauer Elio HD-900 je odličan pomoćnik lepe frizure, zato što poseduje usmerivač vazduha, a suv vazduh iz fena koji struji kroz usmerivač pruža efekat svilenkaste kose koja se lako oblikuje.

Ukoliko želite lepu frizuru, ali uz to i fen koji je jednostavan za upotrebu, Bauer Elio HD-900 je pravi izbor za Vas.

Bauer Elio HD-900 fen za kosu dostupan je za poručivanje putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR