Savršen saveznik na putu do pobede

Savršen saveznik na putu do pobede

3310
0
PODELI

Bilo da ste „okoreli“ gamer ili u gamingu uživate samo povremeno, znate koliko je odgovarajući miš važan na putu do trijumfa. Naravno, u skladu sa Vašim potrebama, bitno je odabrati onaj koji će Vama najviše odgovarati.

REDRAGON Centrophorus M601 je opremljen sa šest programabilnih tastera, koji omogućavaju maksimalnu preciznost u igrama kada je to najpotrebnije. Ugrađeni prekidač DPI omogućava da promenite rezoluciju miša tokom igre, što dodatno doprinosi povećanju tačnosti tokom igranja. Težinu možete podesiti uz pomoć 8 tegova od 2.4 g. Kompatibilan je sa Windows, Mac i Linux operativnim sistemima.

Altos V5M  ispuniće zahteve i najzahtevnijih fps gamera. Putem crvenih tastera sa gornje stane, moguća je promena osetljivosti ( dpi ) i brzi dupli klik. Visokokvalitetni mikroprekidači u znatnoj meri povećavaju životni vek miša, sprečavajući kvar usled visokog opterećenja. U miš je ugrađen čuveni Avago 3050, za najbolje rezultate u klasi. Kompatibilan je sa Windows XP ili novijim, IOS i Linux operativnim sistemima.

AROKH X-1 Funkcionalan i udoban za korišćenje zahvaljujući ergonomskom dizajnu. Dug životni vek, tasteri koji omogućavaju da prilagodite dpi tokom igre, definitivno čini AROKH X-1 idealnim saveznikom i tokom najvećih izazova. Kompatibilan je sa Windows XP, Vista, 7, 8, 10 operativnim sistemima.

Genesis GX75 kreiran je za FPS gamere i izuzetno je atraktivnog dizajna. Ergonomski dizajn i veliki bočni tasteri čine ga udobnim za korišćenje čak i nakon nekoliko sati igre. Opremljen je preciznim optičkim senzorom, sa maksimalnom rezolucijom do 7200 dpi, uz mogućnost podešavanja osetljivosti ( dpi ) u četiri nivoa.

Logitech G203 Prodigy je i do 8 puta brži od standardnih miševa. Klasičnog je dizajna i pruža izuzetno udobno korišćenje. Sa novim 200-6000 DPI senzorom, omogućava brzinu, preciznost i doslednost, što Vam daje znatno veću kontrolu. Rezoluciju možete menjati tokom igre i to u 4 nivoa. Kompatibilan je sa Windows 10, 8.1, 8, 7 operativnim sistemima.

Razer DeathAdder Elite poseduje optički senzor rezolucije 16000dpi, a životni vek je čak 50 miliona klikova. Ergonomskog je dizajna i izuzetno udoban i tokom maratonskih gaming turnira. Poseduje 7 nezavisnih programabilnih Hyperesponse tastera.

Saitek Cyborg R.A.T. 7 poseduje izuzetno precizan laserski senzor rezolucije do 6400 dpi. Precision Aim Mode usporava kretanje miša, za veću preciznost. Omogućeno je podešavanje rezolucije u toku igre, u razmacima od po 25 dpi. Poseduje 6 programibilnih tastera. Kompatibilan je sa Windows 7, Vista, XP, Mac operativnim sistemima.

MadCatz Cyborg R.A.T. 8 je stvoren da unapredi gaming iskustvo. Sa životnim vekom od čak 50 miliona klikova, rezolucijom do 12000dpi, izrađen od vrhunskih materijala, upadljivog dizajna, sigurnim koracima vodi Vas do pobede. Kompatibilan je sa Windows 7, 8.1, 10 operativnim sistemima.

Opremite se za trijumf!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR