Savršen monitor za Vas!

Savršen monitor za Vas!

3348
0
PODELI

Odgovarajući monitor je izuzetno bitan prilikom rada na računaru, pa u skladu sa tim treba odabrati onaj koji odgovara Vašim potrebama.

Philips 193V5LSB2/10 dolazi sa pozadinskim LED osvetljenjem, koje pruža veću uštedu energije u odnosu na tradicionalne monitore. Maksimalna rezolucija od 1366×768 kao i osvetljenje od 200 cd/m² daju inzvanredne rezultate – slika je jasna, ostra i živih boja. Monitor poseduje visok dinamički kontrast od 10.000.000:1, pa će Vam najsitniji detalji i senke biti kristalno jasni, zahvaljujući preciznom prelazu od sive do crne boje. Sa dobrim odzivom od 5 ms, moći ćete da pregledate Vaše multimedijalne sadržaje, gledate zahtevne filmove, igrate zahtevne igrice i to sve bez seckanja i kočenja.

LG 24M38A-B poseduje režime Flicker Safe i Reader Mode, koji obezbeđuju maksimalno ugodan rad, štiteći oči od štetnog plavog svetla i gotovo eliminišući treperenje. Funkcije OnScreen Control i My Display Presets Vam omogućavaju da jednostavno prilagodite podešavanja monitora uz nekoliko klikova mišem. Funkcija Screen Split deli ekran za različite zadatke, menjanjem veličine prozora na ekranu. Pomoću režima „slika u slici“, možete da radite i gledate video u manjem prozoru koji pluta na ekranu. Full HD rezolucija omogućava sjajan prikaz detalja. Zahvaljujući algoritmima za reviziju boja, osobe koje teško raspoznaju određene opsege boja mogu da vide sve važne sadržaje.

6767137

Dell SE2216H odlikuje moderan i elegantan dizajn, koji će ulepšati Vaš životni ili poslovni prostor. Zahvaljujući Anti-glare ekranu, koji sprečava pravljenje odsjaja slike, usled toga što ne reflektuje svetlost i slike u pozadini, Vaše oči će se manje zamarati, pa ćete duže biti u stanju radite na njemu. Full HD rezolucija obezbeđuje žive i postojane boje, kao i odličan prikaz detalja. Poseduje odlične uglove vidljivosti, pa u skladu sa tim možete raditi u položaju koji Vama najviše odgovara.

HP 27er IPS se svojim elegantim dizajnom lako uklapa u svaki ambijent. Technicolor Color sertifikat omogućava Vam da uživate u jasnim i živim bojama.  Full HD rezolucija donosi sjajan prikaz detalja, što u kombinaciji sa visokim kontrastom pruža sliku vrhunskog kvaliteta. Široki uglovi gledanja donose udobnost prilikom rada, s obzirom da ćete moći da radite u položaju koji Vam najviše odgovara.

Dell UZ2315H odlikuje klasičan dizajn, kao i izrada od vrhunskih materijala. Možete gledati sadržaje sa Vašeg Smart telefona ili tableta, zahvaljujući HDMI povezivanju. IPS tehnologija donosi kristalno jasnu sliku predivnih boja, dok su se široki uglovi gledanja pobrinuli za udoban rad. Zahvaljujući PoverNap aplikaciji, možete upravljati potrošnjom energije.

Asus MG248Q oduševiće svakog gejmera. Osveženje od 144Hz, odziv od samo 1ms, dual-link DVI, HDMI i DisplayPort priključci, podesivo ergonomsko postolje, tu su da obezbede potpuni gejming užitak. ASUS GamePlus tehnologija i DisplayWidget softver, doneće Vam  neverovatnu prednost u odnosu na protivnike.

Philips BDL4330QL/00 zahvaljujući izuzetnim performansama i pouzdanosti sa jedne i niskoj potrošnji sa druge strane, idealan je za projekte koji ne prihvataju kompromise. Izuzetno jednostavno možete podesiti rezoluciju, osvetljenost i kontrast. Oštra slika, jasni detalji, žive boje i široki uglovi gledanja, ispuniće sva Vaša očekivanja. Smart Power funkcija doprinosi znatnoj uštedi energije.

LG 38UC99-W je savršen za grafičke dizajnere, fotografe i sve koji se bave krativnim radom. SA Wide Quad High Definition rezolucijom, koja je četiri puta jasnija od HD rezolucije, kvalitet slike je savršen. Gejmere će obradovati FreeSync tehnologija, koja eliminiše kočenje i seckanje u igrama. IPS tehnologija donosi jasne i žive boje. Široki uglovi gledanja omogućavaju udoban rad.

Da rad postane pravo uživanje!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR