Sapphire Pulse – The heart. The beat. The game.

Sapphire Pulse – The heart. The beat. The game.

2031
3
PODELI

Serija grafičkih kartica SAPPHIRE PULSE je široko poznata po svojim pristupačnim cenama i odlicnim performansama. Bez obzira da li ste novi u PC igrama ili želite da unapredite vaš računar , SAPPHIRE PULSE asortiman ima sve ono što je potrebno modernom igraču. PULSE grafike pružaju odlične performanse i projektovane su da traju, korišćenjem vodećih komponenti u industriji.

SAPPHIRE PULSE kartice imaju sve „potrebne sastojke“ da igračima pruže fenomenalno igračko iskustvo, a po ceni koju mogu da priušte. Fabrički „overclock“, efikasno hlađenje i moderan dizajn potpis su PULSE serije.

RX 580:

SAPPHIRE Pulse Radeon RX 580 je fabrički overclock-ovan model namenjen kupcima koji traže moćnu grafičku karticu, „otpornu na budućnost“ na kojoj možete igrati moderne naslove i na 1440p @ 60 FPS. Kartica poseduje Polaris GPU sa 2304 Graphics Core Next procesora četvrte generacije, radni takt od 1366 MHz (boost) i 4 GB DDR5 VRAM-a. Industrijski dokazan sistem za hlađenje, SAPPHIRE Dual-X, služi kao rešenje za hlađenje sa dvostrukim kugličnim ventilatorima i SAPPHIRE Quick Connect opcijom za lako čišćenje i zamenu.

RX 570:

Za igrače sa nešto manjim budžetom, SAPPHIRE Pulse Radeon RX 570 je kartica koja je odličan izbor za glatko, 1080p igranje sa visokim detaljima @ 60 FPS. Ovaj model pokreću 2048 Graphic Core Next procesora čiji boost clock iznosi 1284 MHz. Kartica se hladi korišćenjem tihog Dual-X rešenja sa dva ventilatora, a takođe je dostupan i sistem lake zamene ventilatora – Quick Connect.

SAPPHIRE Pulse Radeon RX 570 ITX formata je idealna za korisnike koji žele da napajaju svoje HTPC ili male „small form factor“ računare. SAPPHIRE Pulse Radeon RX 570 ITX kartica sa radnim taktom od 1244 MHz, korišćenjem samo jednog 6-pinskog priključka za napajanje kao i jednog ventilatora za hlađenje predstavlja pravi primer Polaris energetske efikasnosti.

Četvrta generacija Graphics Core Next arhitekture predstavlja moderan, postojani temelj Polaris GPU-a. Donosi rešenja za uštedu energije – Radeon Chill i najnovije tehnologije prikaza, kao što su HDR i Radeon FreeSync 2. SAPPHIRE PULSE grafičke kartice dolaze sa Dual HDMI priključcima, posebno dizajniranim za rad sa VR.

SAPPHIRE Pulse Radeon grafike, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

3 KOMENTARA

  1. Nekada je Pulse bio sinonim za grafičke kartice za kopanje kriptovaluta i bilo je skoro nemoguće doći do njih. Srećom taj trend se promenio i sada su zaista dosstupne po pristupačnim cenama.

  2. Ludilo od grafike. Kupio sam 2, sebi i za posao, tako da, sve pohvale.PULSE grafike pružaju odlične performanse i projektovane su da traju, korišćenjem vodećih komponenti u industriji.Baš tako!

POSTAVI ODGOVOR