Sapphire daruje dve R7 260X grafičke karte!

Sapphire daruje dve R7 260X grafičke karte!

3204
6
PODELI
baner-sapphire-450x450

Sapphire, WinWin i PCAXE nagrađuju svoje fanove

Poznati proizvođač AMD grafičkih kartica Sapphire, kompanija WinWin i poznati IT sajt  PCAXE su rešili da obraduju svoje fanove zanimljivom nagradnom igrom i da im omoguće da osvoje vredne nagrade u vidu dve Sapphire grafičke kartice.

 

 

 

 

 

Pravila/propozicije  Sapphire/WinWin/PCAXE Giveaway-a:

Lajkujte , komentarišite i šerujte, pokažite znanje i osvojite vredne nagrade!

Nagradni fond:

 • 20 x Sapphire ranac
 • 2 x Sapphire R7 260X grafička karta

 Ovaj Sapphire Giveway će imati dve faze.

Sapphire i PCAXE 484x252

Prva faza (kreće 12.12.):

Nakon objave prvog video materijala dobijate šansu da osvojite Sapphire  ranac. Pogledajte video materijal u kome je objašnjeno šta treba da uradite kako bi ste bili jedan od 10 (deset) potencijalnih dobitnika, ali se i ukratko upoznajte sa Sapphire R7 260X grafičkom kartom.

Pobednike prve faze ćemo izvlačiti nasumično putem RANDOM.ORG sajta, a prvih pet i poslednjih pet sa liste osvajaju po jedan Sapphire ranac. U prvoj fazi je potrebno da uradite sledeće korake kako bi ste bili u “bubnju” za izvlačenje:

 • Potrebno je da lajkujete video  “Sapphire nagrađuje – Prva faza – srećno” (Na WinWinShop ili PCAXE YouTube kanalu, možete i oba, ali nije obavezno –  u pitanju je isti video materijal)
 • Šerujete JAVNO video na svom Facebook profilu (da i onaj ko nije Vaš Facebook prijatelj može da vidi video materijal na Vašem profilu)
 • Lajkujete OVAJ i OVAJ post  (oba posta lajkujte) na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranicama i ostavite komentar po želji).
 • Pretplatite se (subscribe) na WinWinComputerShop i PCAXE YouTube kanale i lajkujete WinWinComputer Shop i PCAXE Facebook stranice ako već niste.

Izvlačenje prve faze će biti 22. Decembra 2014. godine, a tog istog dana počinje i druga faza u kojoj je potrebno i da pokažte znanje kako bi ste osvojili jednu od dve Sapphire R7 260X grafičke karte, odnosno jedan od preostalih deset Sapphire rančeva.

PCAXE logo

Druga Faza (kreće 22.12.):

Pobednike druge faze ćemo izvlačiti nasumično putem RANDOM.ORG sajta, ali samo oni koji pokažu znanje će biti u prilici da se nađu u “bubnju”. Pogledajte video materijal u kome je objašnjeno šta treba da uradite kako bi ste učestvovali u ovoj fazi Sapphire Giveway-a:

Prve dve osobe sa liste će osvojiti po Sapphire R7 260X grafičku kartu, a nakon te dve osobe i pet osoba osvojiće po jedan Sapphire ranac (3,4,5,6 i 7. mesto sa liste). Takođe, poslednjih pet sa liste osvajaju po jedan Sapphire ranac. U drugog fazi je potrebno da uradite sledeće korake kako bi ste bili u “bubnju” za izvlačenje:

 • Potrebno je da lajkujete video  “Sapphire nagrađuje – Druga faza – Kviz znanja” (Na WinWinShop ili PCAXE YouTube kanalu, možete i oba, ali nije obavezno –  u pitanju je isti video materijal)
 • Šerujete JAVNO video na svom Facebook profilu (da i onaj ko nije Vaš Facebook prijatelj može da vidi video materijal na Vašem profilu)
 • Lajkujete OVAJ i OVAJ post (linkovi će biti naknadno dostupni) na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranicama i ostavite komentar po želji
 • Pretplatite (subscribe) na WinWinComputerShop i PCAXE YouTube kanale i lajkujete WinWinComputer Shop i PCAXE Facebook stranice.
 • Pošaljete tačne odgovore na e mail: redakcija@pcaxe.com *

*Forma e mail-a koji treba da pošaljete treba da izgleda ovako:

Naslov e mail-a: Sapphire Giveway

Sadržaj e mail-a:

Odgovor na prvo pitanje:

Odgovor na drugo pitanje:

Odgovor na treće pitanje:

Odgovor na četvrto pitanje:

Odgovor na peto pitanje:

Ime i Prezime: Pera Perić

Adresa, mesto i poštanski broj: Ulica Sapphire-a 29, 11000 Beograd

Broj telefona: 060/000-0-000

Link do Facebook profila: www.facebook.com/peraperic

Izvlačenje druge faze će biti 29. Decembra 2014. godine.

 OPŠTA PRAVILA IGRE:

 • Jedan učesnik može osvojiti  samo jednu grafičku kartu ili samo jedan ranac.
 • Samo jedan član porodice može dobiti nagradu, te nagrade ne mogu dobiti dva člana iste porodice koji žive na istoj adresi.
 • Sapphire zadržava pravo da ne dodeli nagradu učesniku u slučaju da ne ispunjava bilo koji od navedenih uslova.
 • Pravo na učestvovanje nemaju zaposleni u kompaniji WinWin i zaposleni u kompanija kompanijama koje sarađuju sa WinWin-om u organizaciji ove igre (PCAXE između ostalih).
 • Imena dobitnika će biti objavljena na WinWin Computer Shop i PCAXE Facebook stranici i učesnici su dužni da daju svoja prava imena i prezimena
 • Dobitnici treba da nam dostave svoje podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, opština, broj lične karte i broj telefona)  nakon što ih budu kontaktirali administratori WinWin Computer Shop  i PCAXE Facebook stranica.
 • Ukoliko ne dobijemo pune i tačne podatke dobitnika, isti bivaju diskvalifikovani, a administratori će odabrati prvog sledećeg sa liste.
 • Pravo učešća imaju državljani Republike Srbije

Želimo svima puno sreće!

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR