SanDisk predstavio USB Type-C fleš memoriju

SanDisk predstavio USB Type-C fleš memoriju

1144
0
PODELI

Korporacija SanDisk, svima poznata kao globalni lider u proizvodnji uređaja za skladištenje, predstavila nam je novi prenosivi uređaj – SanDisk Ultra USB Type-C. Dizajniran je specijalno za generacije uređaja koje nam tek dolaze. Elegantan, novi uređaj ima praktičan USB Type-C konektor koji doprinosi bržem prenosu fajlova između USB Type-C mobilnih uređaja, laptopova, tableta i nadolazećih uređaja.

Breaker

Očekujemo da vidimo mnoge nove uređaje koje podržavaju USB Type-C objavljene 2016.“ izjavio je Dinesh Bahal, potpredsednik marketinga za plasiranje SanDisk proizvoda. Što više potrošači kupuju pametne telefone, tablete koji poseduju ovaj novi napredni USB standard sve je neophodnije ponuditi kompletniji ekosistem kompatibilnih uređaja. Novi modeli, poput SanDisk Ultra USB Type-C, pružiće potrošačima mogućnost koje im je do sada omogućavao tradicionalnih port Type A, ali uz dodatno poboljšanje performansi.

Novi SanDisk Ultra USB Type-C može da uskladišti 128GB podataka i omogućava prenos preko USB 3.1 do 150 MB/s, što ga čini trenutno najbržim uređajem sa najvećim kapacitetom u Type-C ponudi. USB je tanak i karakteriše ga specifičan dizajn za zaštitu konektora uvlačenjem u kućište. Kompatibilan je sa aplikacijom SanDisk Memory Zone napravljenom za Androide. Ova aplikacija, koja je besplatno dostupna u Google Play Store-u, odmah se aktivira nakon ubacivanja fleša u kombatibilne uređaje, dozvoljavajući trenutni pristup sadržaju korisnika i lako upravljanje datotekama.

                      

Kako potražnja raste, očekujemo sve više i više rešenja poput SanDisk Ultra USB Type-C na tržištu. On je jedan od prvih kompanijinih namenskih uređaja za Type-C podržane uređaje.

Prodaje se uz garanciju od 5 godina, a sada je već dostupan širom sveta na Amazon-u i drugim vodećim sajtovima za online prodaju. Nova ponuda dolazi sa kapacitetima od 16GB (19.99$), 32GB (29.99$), 64GB (49.99$) i 128GB (79.99$).

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR