Samsung zvanično predstavio Gear Fit2 narukvicu i IconX slušalice

Samsung zvanično predstavio Gear Fit2 narukvicu i IconX slušalice

3158
0
PODELI

Pre par meseci izvestili smo o procurelim slikama Samsungovog Gear Fit naslednika i IconX bežičnih slušalica. Samsung je sada zvanično predstavio ove proizvode, koji deluju vrlo primamljivo za ljubitelje fizičkih aktivnosti.

U odnosu na svog prethodnika, Gear Fit2 nudi veći S-AMOLED ekran, ugrađen GPS, merač otkucaja srca i preciznije praćenje aktivnosti. Gear Fit2 će biti u mogućnosti da uskladišti muziku zahvaljujući 4GB interne memorije, a ima i IP68 sertifikat, pa korisnik može odmah da uleti pod tuš ili nakon naporne fizičke aktivnosti.

Pored novih mogućnosti, Samsung je unapredio i autonomiju baterije, tvrdeći da novi Fit2 može da radi četiri dana sa jednim punjenjem. Naravno, trajanje baterije će varirati, u zavisnosti od toga koliko se narukvica koristi.

Samsung Gear IconX 01

Drugi predstavljeni proizvod su bežične slušalice, Gear IconX, koje mogu da prate fizičke aktivnosti, otkucaje srca i da skladište muziku (nalik na Gear Fit2). Bežične slušalice se mogu upravljati glasovnim komandama, ali imaju i kapacitivni taster.

Gear Fit2 će krenuti sa prodajom 10. juna po ceni od 179.99 dolara. Dok Gear IconX bežične slušalice će postati dostupne tokom trećeg kvartala ove godine, a informacija o ceni nema.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR