Samsung uskoro predstavlja flip telefon sa dva ekrana

Samsung uskoro predstavlja flip telefon sa dva ekrana

1230
3
PODELI

Kompanija Samsung, po navodima Kineske agencije sa sertifikaciju TENAA, planira predstavljanje novog pametnog telefona na preklop sa dve SIM kartice koji će ekskluzivno biti dostupan na Kineskom tržištu. Neimenovani uređaj bi se mogao zvati Samsung Galaxy Golden 2, kao naslednik prošlogodišnjeg Galaxy Golden. Specifikacije su procurele, a uređaj se privremeno zove SM-WC2015.

Breaker

Prema TENAA stranici, telefon na preklop će imati dva AMOLED ekrana od 3.9 inča, sa rezolucijom od 768×1820 piksela. To je osetno unapređenje u odnosu na 3.3 inča i 320×480 piksela u odnosu na prošlogodišnji model. Pokretaće Android 4.4.4 sa četvorojezgarnim Snapdragon 801 procesorom na 2.5GHz.

Galaxy Golden 2 02

Kada je memorija u pitanju, biće prisutno 2GB RAM memorije i 16GB interne memroije, kao i podrška za microSD karticu do 64GB. Glavna kamera će imati senzor od 16Mpix, dok će na prednjoj strani biti prisutan modul od 2Mpix. Obe kamere će imati mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji.

Galaxy Golden 2 03

Izgleda da će ovaj model biti dostupan u samo jednoj boji – zlatnoj, što odgovara njegovom imenu. Biće dostupan preko mobilnih operatera u Kini, a verovanto neće biti prisutan na Evropskom i Američkom tržištu. Galaxy Golder je predstavljen u avgustu prošle godine, potom u Indiji, a onda i u Kini par meseci kasnije. 

Galaxy Golden 2 04

Informacije o dostupnosti još uvek nisu objavljene, kao i pravo ime uređaja.

Galaxy Golden 2 01

Da li se vama dopada ova kombinacija telefona na preklop i savremenog telefona sa ekranom osetljivim na dodir?

 

 

Izvor: Android Community

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR