Samsung pridodao nove telefone Galaxy J seriji

Samsung pridodao nove telefone Galaxy J seriji

2872
3
PODELI

Dok svet sa nestrpljenjem očekuje novog predstavnika Samsung telefona iz vrhunske S serije, stigle su nove informacije o novim telefonima iz nižeg cenovnog ranga.

Breaker

Samsung Galaxy J je serija namenjena budžetskim korisnicima. Prvi član ove serije bio je J1, koji je predstavljen ranije tokom ove godine. A određeni izvori tvrde da će se ubrzo još dva uređaja pridružiti ovoj liniji proizvoda – Galaxy J5 i Galaxy J7.

Samsung Galaxy J1 01

Galaxy J5 će imati TFT LCD displej od 5.0 inča HD rezolucije. Pokretaće ga četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon 410 procesor na 1.2GHz sa 1.5GB RAM memorije, 8GB interne memorjie sa slotom za microSD karticu i baterija od 2600mAh.

Galaxy J7 dolazi sa nešto većim ekranom, od 5.5 inča, i biće dostupan u verziji sa osmojezgarnim Marvel procesorom na 1.2GHz i 1.5GHz. Isto će imati 1.5GB RAM memorije, 4 ili 8GB interne memorije sa slotom za microSD karticu i bateriju od 3000mAh.

Oba pametna telefona će biti opremljena kamerom od 13Mpix na zadnjoj strani, mada će u finalnoj verziji možda biti ugrađivana kamera od 8Mpix. Na prednjoj strani će biti kamera od 5Mpix. Uređaji imaju podršku za 4G LTE i pokretaće Android 5.1.

Još uvek nema reči o dostupnosti i ceni ova dva telefona. Galaxy J1 je krenuo sa prodajom u Indiji po ceni od 115$, a s obzirom da su ova dva telefona osetno bolja, verovatno će i cena biti proporcionalno viša.

 

 

Izvor: TalkAndroid

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR