Samsung predstavio Level audio dodatke

Samsung predstavio Level audio dodatke

1338
0
PODELI

Samsung je najavio Level seriju audio dodataka. Asortiman će se sastojati od četiri proizvoda: Level Box, Level Over, Level On i Level In.

Breaker

Level Box je prenosivi bluetooth zvučnik. Uparivanje se vrši preko bluetooth ili NFC tehnologije, što je već viđeno kod sličnih proizvoda, i onda se Level Box može koristiti kao zvučnik od telefona. Poseduje poništavanje šuma, poništavanje eha, ugrađeni mikrofon i stereo zvučnike od 56mm sa pasivnim radijatorom. Zvučnik ima ugrađen S Voice. Dimenzije Level Box su 164.3 x 62.3 x 69.2mm.

Samsung Level Box

Level Over su slušalice koje idu oko ušiju sa 50mm dijafragmom od bio-celuloze i neodimijumskim magnetima sa aktivnim poništavanjem šuma. Od mogućnosti prisutan je Bluetooth 3.0, apt-X, poništavanje šuma i eha pomoću dva ugrađena mikrofona i S Voice. Level Ove slušalice se mogu povezati preko bluetooth-a ili pomoću kabla sa 3.5mm džekom. U pakovanju će dolaziti i vrećica za nošenje slušalica.

Samsung Level On i Over White

Level On su slušalice koje idu preko ušiju sa 40mm dvoslojnom dijafragmom, 3.5mm džekom i S Voice funkcijom. Ovaj model takođe ide sa vrećicom za nošenje.

Samsung Level On Black

Poslednji član serije je Level In model slušalica koje se stavljaju u uši. Ove slušalice imaju džek od 3.5mm i trosistemski zvučni sistem. Ugrađena su dva zvučnika sa balansiranom armaturom (HD sound za niske i srednje tonove) i jedan zvučnik za duboki bas.

Samsung Level Lifestyle

Level serija audio dodataka se očekuje sredinom maja. Iako je Samsung naveo da će biti dostupne na većini tržišta, još uvek nema informacija o ceni ovih proizvoda.

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR