Samsung Gear stiže krajem septembra u 5 boja

Samsung Gear stiže krajem septembra u 5 boja

3099
25
PODELI

Pametni satovi su sledeća velika stvar u potrošačkoj elektronici. Pebble i Sony već nude prilično dobre pametne satove, a Samsung se uskoro pridružuje sa svojim Galaxy Gear satom koji će biti predstavljen 4. septembra.

Zahvaljujući sajtu SamMobile, došli smo do još nekih informacija u vezi sa Galaxy Gear pametnim satom. Po navodima tog sajta, Gear će u početku biti izrađen u četiri boje, dok će peta boja biti izbačena nedelju dana nakon što krene u prodaju. Prve nedelje kada ovaj pametni sat postane dostupan, korisnici će moći da odaberu sat u crnoj, beloj, sivoj i naradžastoj boji. A onda će od druge nedelje biti predstavljen i u boji pod nazivom “Belo zlato”. Taj model možda neće biti dostupan svuda, već samo u određenim regionima.

Samsung-Gear-multi

Galaxy Gear pametni sat će krenuti sa prodajom u drugoj polovini septembra ili početkom oktobra. Prve četiri boje će, navodno, biti dostupne u 39. nedelji, što znači da će to biti u nedelji oko 22. septembra. To ne znači da će biti dostupan globalno, ali Samsung svakako želi da sat postane dostupan u celom svetu.

Ovo je odlična vest za ljubitelje tehnologije. Hoćete li vi nabaviti jedan?

 

Izvor: AndroidHeadlines

25 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR