Samsung gasi Note brend?

Samsung gasi Note brend?

7371
0
PODELI

Kao što ste čuli u poslednje vreme, Samsung je imao puno problema sa Galaxy Note 7 modelom koji se samozapaljivao. Nakon objave da se Note 7 više neće prodavati, iz Rusije stiže izveštaj da će Samsung u potpunosti napustiti Note seriju!

Anonimni izvor unutar Samsung divizije u Rusiji navodi da je Note brend uništen zbog velikog broja eksplozija koje su uništile više primeraka ovog telefona. I prva i druga serija telefona su se samozapaljivale, što je navelo Samsung da prestane sa proizvodnjom Galaxy Note 7.

Samsung je rekao mobilnim operaterima da ne menjaju Note 7, već da u potpunosti prekinu sa njegovom prodajom. Kupcima je uputio zvanično saopštenje da ugase svoj Note 7 i suzdrže se od njegovog korišćenja. Šalje čak i kutiju za pakovanje uređaja i vraćanje proizvođaču.

Prema izvoru unutar Samsunga, anketa je otkrila da više od 50% kupaca ima negativno mišljenje o brendu, što je i razlog za gašenje Note brenda.

Da se prisetimo, prvi Samsung Galaxy Note predstavljen je 28. oktobra 2011. Bio je to prvi telefon koji je imao ekran veći od 5 inča. Tačnije, imao je ekran od 5.3 inča sa rezolucijom od 800×1280 piksela. Olovka je bila vrlo fina inovacija u to vreme i njene funkcije donele su mnogima olakšanje u obavljanju poslovnih zadataka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR