Samsung Galaxy S5 će biti predstavljen krajem meseca

Samsung Galaxy S5 će biti predstavljen krajem meseca

1135
0
PODELI

Samsung planira da predstavi svoj ovogodišnji flegšip model na velikom Mobile World Congress sajmu u Barseloni koji se održava krajem februara.

Breaker

Nakon više uspešnih Galaxy S modela, dolazak Galaxy S5 modela je bio neizbežan. Galaxy linija pametnih telefona predstavlja jednu od najpopularnijih proizvoda danas, još od prvog modela. Naravno, svaki model su prethodile brojne glasine, pa ni Galaxy S5 nije izuzetak. Čemu se možemo nadati kod S5 modela? Koje novine će Samsung implementirati i zaintrigirati svoje fanove?

Samsung-Galaxy-S5 02

Za početak, prema glasinama na internetu, tu su malo verovatne ideje o ekranu sa 4K rezolucijom, skenerom rožnjače oka i slično. Fanovi vole da maštaju i to nije samo slučaj sa Galaxy serijom. Svakako će novi model imati celokupno bolje specifikacije od svog prethodnika. Sigurna vest je da će Samsung poboljšati sigurosni softver, kako bi privukao poslovne ljude. 

Samsung-Galaxy-S5 01

Najverovatnije će Galaxy S5 pratiti putanju svojih prethodnika i biti predstavljen na MWC sajmu i da će se ne tržištu naći do proleća. Naravno, mi ćemo pomno pratiti dešavanja i upoznati vas sa svim detaljima kako budu bili otkriveni.

Izvor: Gadgetreview

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR