Samsung Galaxy S5 će biti dostupan i u zlatnoj boji

Samsung Galaxy S5 će biti dostupan i u zlatnoj boji

1185
2
PODELI

Izgleda da zlatna groznica ne prestaje, jer će Galaxy S5 biti dostupan i u zlatnoj boji. Ova informacija procurila je u javnost na zvaničnom dokumentu kompanije Vodafone.

Breaker

Iz ovog ili onog razloga, u poslednje vreme velika je potražnja za pametnim telefonima u zlatnoj boji. Možda je to trend koji je postavila kompanija Apple sa svojim iPhone 5S modelom, jer je on dostupan i u toj varijanti. Proizvođači pametnih telefona su uskoro ispratili, poput LG G2, Samsung Galaxy S4, kao i HTC One i HTC One Max. I verovatno će se ovo nastaviti.

Samsung Galaxy S5 Gold dokument

Prema fotografiji liste inventara kompanije Vodafone, ovaj mobilni provajder će ponuditi zlatnu verziju Samsungovog top modela koji će uskoro biti predstavljen. Vrlo je čudno što je ova informacija već sada isplivala u javnost, jer obično modeli u zlatnoj boji budu kasnije uvršteni u ponudu.

Naravno, s obzirom da Samsung Galaxy S5 još uvek nije ni predstavljen, ne znamo koliko će ovaj model biti “zlatan”. Neki pametni telefoni u zlatnoj boji su urađeni sa više ukusa nego u drugim bojama, dok neki “Gold” imaju samo u imenu.

Ukoliko ste fan Samsung pametnih telefona i sjajnih stvari, imaćete čemu da se radujete kada Samsung najzad predstavi Galaxy S5 na MWC 2014 sajmu.

Izvor: Android Community

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR