Samsung Galaxy Note 4 će imati 1440p displej

Samsung Galaxy Note 4 će imati 1440p displej

1419
0
PODELI

Glasine kažu da će Galaxy Note 4 imati QHD displej. Ljudi iz GSMArena došli su do dokumenta koji navodno otkriva ključne detalje o displeju novog flegšip uređaja kompanije Samsung. Izjavili su da će imati displej dijagonale 5.7 inča sa 1440p rezolucijom i gustinom piksela od 515PPI.

Breaker

Prema dokumentu, kodno ime Galaxy Note 4 uređaja je “Muscat” i o njemu se govori kao Project T unutar kompanije Samsung. Oznaka SM-N910 prati nomenklaturu prethodnih Note modela baziranih na Exynos čipsetu (Galaxy Note 3 je SM-N900).

Navedeno je da će Note 4 zadržati displej od 5.7 inča, što je zanimljivo s obzirom da su sve prethodne verzije imale uvećanje za po 0.2 inča – prvi Galaxy Note je imao displej od 5.3 inča, Galaxy Note 2 je imao displej od 5.5 inča i Galaxy Note 3 ima displej od 5.7 inča.

Samsung Galaxy Note 3 01

Iako predstojeći Galaxy Note 4 neće imati veći displej, govori se da će uređaj imati trostrani YOUM displej. Priča se da će YOUM displej omogućiti pregled notifikacija iz ugla. Vrlo je moguće da će novi Note imati nešto drugačiji oblik od trenutnih pametnih telefona.

Još uvek nema zvanične informacije kada je displej u pitanju, ali će uređaj najverovatnije biti zvanični predstavljen u septembru na IFA sajmu.

 

Izvor: Android Central

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR