Samsung Galaxy A9 Pro dostupan izvan kineskog tržišta?

Samsung Galaxy A9 Pro dostupan izvan kineskog tržišta?

3086
0
PODELI

Ukoliko pogledamo zvaničnu Bluetooth sertifikacionu stranu za kinesku verziju A9 Pro (SM-A9100), videćete da je novi broj modela nedavno dodat na listu proizvoda. Novi model je unet pod nazivom SM-A910F/DS. Isti broj modela primećen je pre nekoliko sedmica na Wi-Fi sertifikaciji od strane Wi-Fi Alliance.

Samsung Galaxy A9 Pro

„DS“ verovatno stoji zbog Dual SIM. Podrška za dve kartice je izuzetno važna u većini zemalja, npr. ukoliko imate službeni i privatni broj, mnogo je lakše ako nosite samo jedan telefon sa dve kartice. A9 Pro se razlikuje od standardnog Samsung Galaxy A9, tako što ima više RAM-a (4GB umesto 3GB), ROM-a (32GB umesto 16GB), zadnju kameru od 16Mpix u odnosu na 13Mpix i poseduje dodatni kapacitet baterije od 1000mAh.

Samsung Galaxy A9 Pro

Kineska verzija biće dostupna u tri boje: bela, roze i zlatno roze po ceni od oko 540$. Ali ipak ostaje da sačekamo da li će ova cena biti postavljena na različitim međunarodnim tržištima. Datum zvanične objave nije nam poznat, ali Wi-Fi i Bluetooth sertifikacija nagoveštavaju da će to biti uskoro.

Samsung Galaxy A9 Pro

Da li ste vi u potrazi za međunarodnom varijantom Galaxy A9 Pro?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR