Samo najbolje za naše đake prvake – ranac Disney Lion guard!

Samo najbolje za naše đake prvake – ranac Disney Lion guard!

698
0
PODELI

 Kada je dete i naš đak prvak, posebnu pažnju posvećujemo tome, da ono bude srećno zbog polaska u školu i zato se svi utrkuju ko će šta da kupi! Ali kada je prvi školski ranac u pitanju, tu je potreban oprez, jer ga treba birati zajedno sa detetom i u tome uživati! Osim toga, malo dete mora da proba ranac za školu pre kupovine. Kada se to obavi, mogu baba i deda ili tetka, da ga ,,iznenade,, i da mu kupe ranac za početak škole, ali onaj koji se njemu svideo i za koji ste se zajedno ,,dogovorili,,.  A onda možete posetiti WinWin prodavnicu ili poručiti preko WinWin internet stranice, sjajni Disney Lion guard ranac.

Spremni da odete u školsku klupu, sa svojim klincem ili klincezom i Lion guard rancem, koji ima dimenzije taman kako treba: 27x33x11cm i različite odeljke i prisetitete se kako najbolje funkcioniše organizacija oko škole. U Lion guard-u, lako će se pronaći i organizovati knjige, sveske, voda, užina. Jednostavno prilagodite široke, ergonomske i obložene kaiševe, kako bi vaše dete uživalo u udobnosti.

Teška školska torba, nepravilno držanje tela, dosta sedenja i nedovoljno fizičke aktivnosti mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema, zato kod biranja za đaka prvaka, kao i za sve školarce nižih razreda, treba voditi računa o sledećem: sam ranac ne treba da bude težak, jer ukupna težina sa knjigama i priborom, ne bi trebala da prelazi 10-12% od ukupne težine deteta. Veličina treba da bude takva, da donji deo ne treba da bude ispod struka deteta, a gornji deo ne bude preko ivice ramena. Naramenice za leđa treba da budu široke, udobne i prilagodljive.

Nije uvek najskuplje i najbolje! Disney Lion guard je kvalitetan i odgovarajući ranac i dete će ga nositi sa zadovoljstvom. Njegove jarke boje su bitne i zbog bezbednosti dece, jer se time poboljšava njihova vidljivost i tokom dana, kao i u uslovima kada je kiša, magla ili noć. Ne treba se razbacivati i trošiti novac bespotrebno, na firmirane i popularne rančeve i torbe, već prevashodno gledati njihovu svrsishodnost.

Obratite pažnju na nešto vrlo važno: Kako se pakuju školski rančevi i torbe? Ako su školski rančevi teški “kao tuč” – eto problema! A posledica tih problema je da deca imaju bol u donjem delu leđa, osećaju umor i iscrpljenost, u velikom broju slučajeva imaju nepravilno držanje, a sve to može uticati i na uspeh u školi. Zato, pored lepog i praktičnog Disney Lion guard školskog ranca, obezbedite svom detetu što više sporta i fizičkih aktivnosti, a pravilna ishrana je naravno, prioritet.

Nemojte kupovinu ranca za školu shvatati kao obavezu, nešto što treba da završite, već uživajte u svakom trenutku u kupovini, zajedno sa svojim detetom! Jer, dete to zaslužuje, a i Vi.

Disney Lion guard ranac možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ih kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR