Sa Fiskars X-17 M sekirom se samo jednom meri, a mnogo puta...

Sa Fiskars X-17 M sekirom se samo jednom meri, a mnogo puta seče!

7699
0
PODELI

Svi koji koriste drvo kao ogrev, znaju koliko je kvalitetna sekira bitna. Iz kompanije Fiskars, koja ima tradiciju dugu čak 367 godina u proizvodnji mašina i alata od metala, stiže sekira Fiskars X-17 M.

Kompanija Fiskars osnovana je davne 1649. godine i vrlo brzo se izdvojila kao „premium brand“ kada je reč o proizvodnji mašina i alata od metala. Zahvaljujući inovacijama u procesu proizvodnje legura metala, dolazi do razvoja kompanije, a u skladu sa tim i do povećanja obima proizvodnje. Ova kompanija danas je prisutna u više od 40 zemalja i predstavlja brend broj 1, kada su u pitanju ručni baštenski alati, u Severnoj Americi, Australiji i većem delu Evrope.

Fiskars X-17 M 01

Sečenje drva je fizički izuzetno naporna aktivnost, ali mala težina ove sekire od samo 1.57 kg, znatno će Vam olakšati posao. Dužina Fiskars X-17 M iznosi 59.9 cm. Idealna je za sečenje manjih i srednjih debala.

Laserski naoštreno sečivo čini ovu sekiru izuzetno jednostavnom za upotrebu. Zahvaljujući specifičnom dizajnu drške, neće Vam isklizavati iz ruke, što povećava sigurnost pri radu.

Ne čekajte! Pripremite se za zimu na vreme uz Fiskars X-17 M sekiru!

Fiskars X-17 M sekiru možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je možete kupiti u preko 106 WinWin prodavnica širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR