Savršeno vitki, uz Ring RX 108 magnetni sobni bicikl!

Savršeno vitki, uz Ring RX 108 magnetni sobni bicikl!

1116
0
PODELI

Leto je iza nas, kišni i hladni dani slede i potrebno je biti fizički aktivan, kako bi se održala forma i tokom zime. Ukoliko ste razmišljali o tome na koji način se možete posvetiti sebi i svom zdravlju, predstavljamo Vam Ring RX 108 magnetni sobni bicikl.

Vožnja bicikla je jedan od najboljih načina da sagorite suvišne kalorije, što pre stignete do željene linije i na taj način poboljšate svoje zdravlje. Sada, sve to možete učiniti u udobnosti Vašeg doma, uz Ring RX 108 magnetni sobni bicikl. Bitno je samo da imate volju i želju, pustite omiljenu muziku ili film i već danas krenete sa fizičkim aktivnostima.

Ring RX 108 magnetni sobni bicikl, poseduje 8 nivoa opterećenja, što dovodi do toga da sami možete odabrati intenzitet treninga koji Vama odgovara. Pored toga, na digitalnom displeju u svakom trenutku imate uvid u brzinu, pređeni put, vreme, puls i utrošene kalorije. Maksimalna nosivost je 100 kg, i uvek možete podesiti sedište, tako da vežbanje bude i udobno. To nije sve, uz pomoć točkića, premeštajte Vaš Ring RX 108 magnetni sobni bicikl, bilo gde u domu.

Do željenog izgleda i top forme, uz Ring RX 108 magnetni sobni bicikl!

Ring RX 108 magnetni sobni bicikl možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR