Dobre navike u ishrani nikada nije bilo lakše primenjivati nego sa Russell...

Dobre navike u ishrani nikada nije bilo lakše primenjivati nego sa Russell Hobbs NutriBoost 23180-56.

531
0
PODELI

Njegova funkcija blendiranja je odlična za smoothie, supe, prelive ili pića prepuna vrednih nutrijenata. Brzo i jednostavno, bez gubljenja vrednih vitamina. NutriBoost je odličan aparat za ljude koji žele više sveže hrane u svojoj ishrani, bez puno muke.

Kvalitetna ishrana svakog dana, može poboljšati vaše zdravlje, izgled, funkcionalnost i učiniti da se bolje osećate. Ovaj napredni uređaj neće odbaciti ni jednu hranjivu materiju, niti mrvicu korisnih sastojaka, jer svi izvrsni ukusi i vitamini iz voća i povrća završe u vašem napitku. Ima i nazubljeni nož kojim možete rendati sir, samleti kafu ili seckati orašaste plodove. Sa tim funkcijama u jednom aparatu, možete se zabavljati, biti kreativni i isprobati niz recepata i ukusa. NutriBoost može mnogo toga, štedi vam prostor i ostavlja mesta za druge uređaje koje biste želeli da imate.

Ima 5 čaša (3 velike i 2 male) po jedna za svakog člana porodice, različite poklopce za svaku upotrebu, od čuvanja do serviranja. Ima i šejker, poklopac koji ima otvore za sir, čokoladu i začine, te putni poklopac sa otvorom za ispijanje i zaštitnim poklopcem. Oštrica sa 4 vrha, idealna je za blendiranje sastojaka koji su vam potrebni za sveže sokove, zdrave supe, sos, pire i mnogo toga još… Svojom svestranošću, ovaj praktični uređaj je od neprocenjive vrednosti za porodice koje brinu o zdravlju.

Dakle, set od 15 delova uključuje: bazu od nerđajućeg čelika-700W, 3 velike čaše od 700ml, 2 male čaše od 350ml, oštricu za blendiranje sa 4 vrha, nazubljenu oštricu za rendanje, 3 čvrsta poklopca, 1 putni poklopac s otvorom, šejker poklopac s rupama, 2 prstena za usne. Multifunkcionalni Russell Hobbs NutriBoost: meša, melje, rastapa, renda… Ukratko, radi sve što vam je potrebno da bi ste lako imali kvalitetne obroke svaki dan. I ono što je važno, svi delovi se mogu prati u mašini za pranje posuđa.

Čaša puna zdravlja – nije samo trend koji u startu odbacujete ili prihvatate, zbog toga što je trend! To je osveženje, zdrava užina, ili kompletan obrok! Slatki, slani, voćni, sa hiljadu kombinacija… Na vama je da izaberete onu koja vam najviše odgovara ili izmislite potpuno novu, jer vam je ostavljena sloboda za kulinarsku kreativnost. Za to vam je potreban Russell Hobbs NutriBoost, namirnice i tri do pet minuta vremena. To je lak i jednostavan način da se izleči boljka zvana “Ne jedem dovoljno voća i povrća.”

Hranite se kvalitetno, budite zdravi i uživajte u životu !

Russell Hobbs NutriBoost 23180-56 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR