Kvalitet, dizajn i super cena – ručni usisivač SENCOR SVC190R.

Kvalitet, dizajn i super cena – ručni usisivač SENCOR SVC190R.

1400
0
PODELI

Ručni usisivači nisu luksuz, oni su praktični, lagani i jednostavni kada morate usisati sto posle ručka. Veliki usisivači su često glomazni i ne vredi ih koristiti samo zbog sitnica koje biste da usisate. Kod ručnih usisivača filter se pere i lako se vadi iz usisivača, a nema ni kabla koji mora da se razvlači kao kod velikih usisivača. Iako većina ljudi ručni usisivač smatra ne baš potrebnim luksuzom, zbog čega biste se izlagali dodatnom naporu sklapajući veliki usisivač, kada je snaga koju ručni usisivač ima sasvim dovoljna za male svakodnevne stvari koje treba da održavate čistim.

Ukoliko planirate da usisavate mrve sa stola posle obroka, makar i one najsitnije, ručni usisivač SENCOR SVC190R je za to idealan. Izuzetno je lagan i praktičan. Radi do 15 minuta bez punjenja, poseduje trajni filter koji se pere, kao i indikator punoće baterije. Sigurno vam je uvek teško padalo kada iz ormana morate da izvlačite usisivač, sklapate cevi, razvlačite kabl, čistite kesu, a vaše dete je samo malo izmrvilo pored stola, ili je vaš ljubimac prevrnuo svoju posudicu sa hranom. Ručni usisivač je dovoljno jak, praktičan i jednostavan, da ne morate u tom slučaju, da mislite o  korišćenju velikog usisivača.

Ručni usisivač SENCOR SVC190R, koji može da izvrši mokro i suvo usisavanje vam može biti uvek pri ruci uz bazu za punjenje koja je slobodno stojeća, montirana na zid. Tu je i pribor koji sadrži nastavak sa četkom, nastavak za proreze, pribor za mokro usisavanje. Uz nivo buke od 80 dB, snagu od 45W i NiMH bateriju od 7.2V, zaista je praktičan izbor za svaku kuću.

U današnje vreme kupovina usisivača nije nimalo jednostavna. Nove tehnologije donele su mnoštvo modela različitih performansi, pa često dolazimo u dilemu da li ćemo odabrati onaj pravi. Kada sagledate  šta on realno može da pruži, bićete sigurni da ste sa ručnim usisivačem SENCOR SVC190R  napravili pravi izbor.

Kao što smo rekli, ne napaja se iz električne mreže, već pomoću baterija. Dizajniran za čišćenje malih površina i sakupljanje malih ostataka na najnepristupačnijim mestima. Glavna prednost ručnog usisivača su njegove dimenzije. Upravo zbog svoje kompaktnosti i male težine, ovaj uređaj omogućava vam da dođete do najudaljenijih i naizgled nepristupačnih uglova, pa ga čak i deca mogu koristiti.

Možete ga koristiti u kuhinji ili automobilu, praktičan je za usisavanje manje količine prašine, mrvica i sličnih nečistoća. Mada, razmislite koliko je u redu da jednom usisavate prašinu sa poda, a drugi put mrve sa stola na kojem jedete. Brinite o higijeni, a SENCOR SVC190R  će se pobrinuti da ništa ne zaostane.

Uživajte u praktičnoj jednostavnosti!

Ručni usisivač SENCOR SVC190R možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR