Roomba Star Wars Droid za Vaš dom

Roomba Star Wars Droid za Vaš dom

727
0
PODELI

iRobot Roomba je robotizovani usisivač, što je nešto najpribližnije Star Wars Droidu kog možete imati u svom domu. U stvari, mnogi vlasnici Roomba se pretvaraju da je on njihova manja verzija R2-D2, a ovaj set nalepnica će im pomoći da u to svi poveruju.

Breaker

Na internet su se pojavile fotografije personalizovanog Roomba usisivača samo lepljenjem specijalnih nalepnica, koje čine da on izgleda kao R2-D2. Međutim, još uvek nema informacija kada će idejni tvorac, Bel&Bel krenuti sa njihovom prodajom.

Nakon personalizacije vašeg Roomba, biće vam manje neprijatno da razgovarate sa vašim vakum droidom koji nema sposobnost da odgovori. To, zasad, “može” samo pravi R2-D2 🙂

StarWars Roombo

iRobot Roomba dolazi sa sistemima koji ga čine pravim robotom. Pronalazi svoj put oko nameštaja i prepreka, ispod nameštaja i efikasno čisti sve oblasti, dok posebnu pažnju posvećuje područjima gde je površina posebno zapljana. Pažljivo čisti i prati ivice tako da nikada neće snažno udariti u zid, stolicu i oštetiti komade nameštaja. Čak ne morate ni biti kući kad Roomba čisti, jednostavno podesite raspored čišćenja i ušetajte nakon posla u vaš savršeno čist dom.

Ima samo jednu manu – morate povremeno isprazniti posudu u koju sakuplja prljavštvinu, ali to već radite i na vašim standardnim usisivačima, pa ne verujemo da će vam to predstavljati veliki problem.

iRobot Roomba

Nakon završetka čišćenja, on će se vratiti na svoj punjač (koji postavljate obavezno na pod) i dopuniti baterije ukoliko je to potrebno. U slučaju da se u toku čišćenja isprazni, otići će sam da se dopuni i nakon toga nastaviće sa mesta gde je stao.

Na sledećem linku možete pogledati aktuelnu ponudu dostupnih Roomba modela u WinWin prodavnicama – LINK

Izvor: gizmodo

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR