Roccat Sova – podloga za gejming sa integrisanom tastaturom

Roccat Sova – podloga za gejming sa integrisanom tastaturom

4533
0
PODELI

Počela je nova era u PC gejmingu. Nemački proizvođač kvalitetnih softvera i periferija za gejming Roccat ponosno predstavlja ulazak u familiju podloga za gejming sa integrisanom tastaturom.

Decenijama dnevna soba je bila uvek glavna kada su u pitanju konzole. Milioni su uživali igrajući na kauču, uživajući u lakoći igranja. Međutim, danas se najviše vremena provodi za računarom. Kako bi se premostio taj jaz između kompjuterskog stola i stolice, Sova daje ključni sastojak koji svakom gejmeru nedostaje prilikom igranja, a to je svakako udobnost kauča ili fotelje.

Roccat Sova

Sova podloga imaće dva USB porta, miš sa kablom, jedan izmenjivi ugrađeni mousepad i integrisanu tastaturu. René Korte direktor i osnivač kompanije izjavio je: „relativno je lako kreirati podlogu za gejming koju držite u krilu“. I povodom toga stvorili su podlogu sa dinamičnim karakteristikama za igranje sa ugrađenim Roccat softverom ispod vazdušaste podloge.

Dizajnirana je ergonomski superiorno pružajući udobnost bogatih funkcija za gejming, bez osećanja napora tokom dugih igračkih sesija. Kada su ljudi testirali tablu Sova, najčešći odgovor jeste da se lako zaboravi da je trenutno koristite, već se jednostavno samo koncentrišite na igru.

Kako postoje dve varijante ovog modela, u zavisnosti od tastature, cene su sledeće:

  • Sova Membrane + ROCCAT Kova – 149.99$
  • Sova Mechanical + ROCCAT Kova – 199.99$

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR