Rise of the Tomb Raider će biti Xbox One ekskluziva!

Rise of the Tomb Raider će biti Xbox One ekskluziva!

1007
1
PODELI
Rise of the Tomb Raider

Loša vest za sve ljubitelje Tomb Raider serijala. Igra Rise of the Tomb Raider će biti Xbox One ekskluzivni naslov i pojaviće se samo za ovu konzolu za praznike 2015. Ovu vest je objavo razvojni studio Crystal Dynamics juče na Gamescom sajmu.

Crystal Dynamics su izjavili:“Verujemo da je ovo pravi korak da ustoličimo Tomb Raider brend kao jedan od najvećih u gamingu, a uz pomoć velikog partnera kao što je Microsoft. Ovo ne znači da odbacujemo i odustajemo od fanova Tomb Raider serijala koji imaju PC ili Playstation konzolu. To su odlični sistemi,sa dobrim partnerima i odličnim igračkim zajednicama. Za te platforme će ovog decembra izaći igra Lara Croft and the Temple Of Osiris,a Tomb Raider: Definitive Edition je već dostupan za PS4”.

Rise of the Tomb Raider je nastavak na igru Tomb Raider iz 2013. godine koja je bila vrlo uspešan reboot Tomb Raider franšiže i koja je odlično primljena i od strane igrača i od strane kritike. Verujemo da su se mnogi fanovi ovog serijala radovali nastavku ove igre. Ova vest predstavlja pravi udarac fanovima Tomb Raidera koji nemaju Xbox One konzolu. Ovakav potez Crystal Dynamicsa i Microsofta če verovatno razljutiti gomilu fanova ovog serijala. Da li je ovo bio pravi potez, pokazaće vreme.

No, svakako je moguće da Rise of The Tomb Raider ipak na kraju i izađe za PC i PS4, ali to se svakako neće desiti skoro, verovatno će proći duže vreme od izlaska igre za Xbox One dok igra dođe i na ove platforme.

Šta vi mislite o ovome i da li ste razočarani?

Izvor: IGN

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR