Rise of the Tomb Raider i Lara Croft and the Temple of...

Rise of the Tomb Raider i Lara Croft and the Temple of Osiris najavljeni na E3 2014

1126
0
PODELI

Nastavak igre iz 2013. i sledeća igra u Tomb Raider serijalu, Rise of the Tomb Raider, najavljena ne na E3 2014 sajmu tokom Microsoft konferencije. Pogledajte najavni trailer:

Rise of the Tomb Raider treba da se pojavi za praznike 2015., tačan datum izlaska nije otkriven.

tombraider-610x343

U traileru nema gameplay elemenata, priča je u prvom planu. Vidimo da Lara u razgovoru sa svojim psihijatrom preživljava događaje iz prve igre i izjavljuje da kroz patnje treba da postane ono što i treba, Tomb Raider. Očigledno je da će u novoj igri lik mlade Lare evoluirati dalje.

Da li se radujete igri Rise of the Tomb Raider?

Square Enix je takođe na E3 tiho, van konferencija, najavio  nastavak na vrlo popularnu co-op izometrijsku akcionu platformu iz 2010. Lara Croft and the Guardian of Light, a nova igra se zove Lara Croft and the Temple of Osiris. Igru razvija Crystal Dynamics Pogledajte i taj najavni trailer:

Ovoga puta biće moguć co-op za 4 igrača,a pored Lare Croft ostali igrači su Carter Bell, arheolog koji je rival Lari i egipatski bogovi Horus i Isis, koje je zli bog Set zatvorio i treba da ga pobede. Igra je smeštena u Egipat gde će se 4 igrača u co-op stilu suočiti sa hordama neprijatelja i rešavati zanimljive zagonetke. Biće moguće igrati i single player kampanju.

27815-lara-croft-and-the-temple-of-osiris-trailer-e3-2014_jpg_1280x720_crop_upscale_q85

Da li ste igrali Lara Croft and the Guardian of Light i da li ćete igrati i Lara Croft and the Temple of Osiris?

Izvori: PC Gamer 1, PC Gamer 2

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR