Rešite problem dogrevanja na ekonomičan način!

Rešite problem dogrevanja na ekonomičan način!

2348
0
PODELI

Za zagrevanje prostorija u kojoj najviše boravite, toplo preporučujemo uljane radijatore. Jednostavni su za prenošenje zahvaljujući ugrađenim točkićima. Najviše će vam koristiti u prelaznom periodu jesen/zima pre početka sezone grejanja. Uljani raidjatori koriste struju kako bi zagrejali ulje kojim su ispunjena rebra radijatora, a s obzirom da se ulje sporo hladi, radijator duži vremenski period zrači toplotom. Nakon što se prostorija zagreje do željene temperature radijator se na određeno vreme gasi, a potom ponovo uključuje u slučaju da se prostorija u međuvremenu ohladila.

Model koji vam preporučujemo Prosto UR-B22FT-11A poseduje i ventilator koji ubrzava cirkulaciju vazduha i ravnomerno raspoređuje toplotu u prostoriji.

Prosto uljani radijator Radijator se ne bi smeo prekrivati, niti koristiti za sušenje odeće. Ukupna snaga uljanog radijatora Prosto UR-B22FT-11A iznosi 2400W. Sastoji se od 11 rebara, a poseduje i zaštitu od pregrevanja i prevrtanja. Termostat poseduje 3 stepena grejanja, tajmer funkciju i ugrađenu indikatorsku lampicu. Takođe, na prednjoj strani ima držač na koji se obmota i odlaže kabl. Dimenzije: 505x290x648mm

Ukoliko se odlučite za dogrevanje prostorija pomoću prethodno pomenutog modela, možete ga poručiti posetom ovog linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR