Resident Evil: Revelations 2 uvodni video

Resident Evil: Revelations 2 uvodni video

697
0
PODELI
file_122826_0_revelations2header

Resident Evil: Revelations 2 ili Biohazard Revelations 2 je naravno survival horor igra koju razvija i izdaje Capcom. Nastavak je na prethodni Resident Evil: Revelations. Pojavio se odlični uvodni video iz igre. Pogledajte:

U jednom trenutku vodite zanimljiv razgovor na poslu, a već u sledećem na vas puca helikopter. Resident Evil: Revelations 2 je ipak samo video igra, a ovo će biti prva u Resident Evil serijalu koja će se pojavljivati u epozodnom formatu, slično kao TellTale Games epizodne avanture. Gornji video je prvih 4 minuta prve epizode koja treba da se pojavi 17. februara 2015. Biće ukupno 4 epizode. A platforme za koje igra izlazi su PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One i PC.

U ovom uvodnom videu za Resident Evil: Revelations 2  se može videti kako su Claire Redfield (poznati lik iz RE serijala) i Moira Burton (novi lik) kidnapovane od strane nepoznate organizacije.

Kada se pojave sve epizode, Capcom je najavio izlazak Resident Evil: Revelations 2 Complete Edition tokom sledeće godine.

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR