Rešenje za savršenu frizuru, Remington PROluxe Ci91X1.

Rešenje za savršenu frizuru, Remington PROluxe Ci91X1.

761
0
PODELI

Koliko puta ste poželeli savršeno urednu kosu, dok ste češljali svoje neuredne kovrdže? Styleri za kosu mogu neposlušne lokne da pretvore u neodoljive talase. Potrebno je da se pridržavate nekoliko jednostavnih koraka i styler će vašoj kosi dati sjaj i oblik. Frizer vam ubrzo neće biti potreban, a vi ćete za svaku priliku imati savršenu frizuru. Ušteda koju ćete imati biće i više nego primetna, a drugi će vam zavideti i na frizuri i na umeću pravljenja. Malo volumena, malo uvojaka – trebalo bi biti tako lako, zar ne? Sa Remington PROluxe Ci91X1 uređajem za oblikovanje kose, zaista je lako, zato vam WinWin ovaj styler iskreno preporučuje. Sa snagom i performansama, izuzetno jednostavan za korišćenje, daće vam odličan rezultat – savršeno oblikovane uvojke, baš onakve kakve volite.

Neuredna i neukrotiva kosa može izgledati neugledno, ukoliko se neguje neadekvatno. Veći broj devojaka i žena se zbog toga odlučuju da urede kosu kod frizera, tako da im kosa postane sjajnija i sa blagim, mnogo lepšim, krupnijim talasima. Ovakva frizura se, međutim, može praviti i kod kuće, a ušteda će postati evidentna. Uz malo vežbanja i odličnih uputstava koja se mogu naći na internetu, styler može pružiti savršenu frizuru.

Kada vam je potrebna frizura koja će zaseniti, uz novi PROluxe Ci91X1 to možete postići! Inteligentna OPTI Heat tehnologija obezbeđuje toplotu tamo gde je potrebno, tako što je usmerava na deblje (gornje) slojeve kose. Grip tech tehnologija primenjena na premazu stylera, ne dozvoljava prekomerno klizanje i oštećenje kose. Temperatura je podesiva od 120°C do 210°C, a postoji čak 10 postavki temperature u tom opsegu, kako biste je mogli prilagoditi kreiranju željene frizure. LCD ekran sa uključenim integrisanim digitalnim displejom, pokazuje temperaturu rada na vašem uređaju. Prečnik stylera je od 25mm do 38mm, a savremena roze boja, daće vam još lepši ugođaj dok kreirate svoju omiljenu frizuru.

Srećom, industrija lepote misli i na svakodnevno friziranje, koje može biti skoro pa savršeno, uz malo strpljenja i umeća. Uz malo spretnosti, pomoću stylera za kosu možete svoju kosu dovesti u red na više načina. Obavezno prosušite kosu fenom ili prirodnim putem, budući da se vlažna kosa u dodiru sa velikom količinom toplote iz stylera može oštetiti. Nakon što ste je adekvatno zaštitili i pripremili, kosu podelite na sekcije, u odnosu na to da li pravite krupnije talase ili ne. Kroz styler provlačite pramen po pramen. Kada je kovrdžava kosa u pitanju, važna je brzina, jer dok stignete da pređete sve sekcije, dobar deo kose se može osušiti i onda je dosta teže oblikovati prirodne kovrdže. Zbog toga je styler PROluxe Ci91X1 idealan izbor, jer vam pomaže da napravite savršene lokne koje će trajati ceo dan! Uz to, garancija proizvođača je čak 60 meseci, sa mogućnošću produžene garancije od još 1 godine!

Neka PROluxe Ci91X1 styler, bude tajna vaše savršene frizure. Precizno oblikovana frizura je ženstvena i univerzalna.

Remington PROluxe Ci91X1 styler možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR