Za muškarce pune samopouzdanja, Remington MB4045 trimer.

Za muškarce pune samopouzdanja, Remington MB4045 trimer.

837
0
PODELI

Iako su mišljenja podeljenja, činjenica je da su brade postale vrlo popularne i da ih muškarci s ponosom nose. Svaki muškarac svoju bradu može dovesti do savršenstva uz pomoć Remington MB4045 trimera.

Precizno oblikovana brada je tu da muškarca dobro predstavi, a u svemu tome velika podrška je upravo ovaj trimer. S lakoćom postanite samostalni majstor i oduševite sve na prvi pogled. Za detaljno oblikovanje, prisutne su oštrice obložene titanijumom, samooštreći nožići, kao i pop-up trimer. Češalj za podešavanje dužine je od izuzetnog značaja. Samim tim, XL je majstor za sređivanje brade sa dužinama šišanja od 20-35mm,  tu je i češalj sa dužinama od 1.5-1.8mm, kao i onaj za kratko šišanje. Na Vama je samo da odaberete svoj stil.

Remington MB4045 trimer je moguće koristiti 120 minuta bez kabla, uz 4h punjenja. Ono što ovaj set čini kvalitetnim, svakako su makazice od nerđajućeg čelika, kao i četka od veprove dlake, idealna za pre i posle stilizovanja. Nakon sredjivanja ovim trimerom, svaka brada će postati lepa, uredna i stilski prihvatljiva.

Savremeni muškarci se pridržavaju pravila urednosti i dobrog izgleda i zato biraju Remington MB4045 trimer.

Remington MB4045 trimer možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR