Lepa frizura je uvek u trendu – Remington Keratin Protect AC8002

Lepa frizura je uvek u trendu – Remington Keratin Protect AC8002

1102
1
PODELI

Kao i svaka žena, sigurno i Vi želite lepu, sjajnu kosu, zdravog izgleda? Predstavljamo Vam Remington Keratin Protect AC8002 fen za kosu.

Uz ovaj fen, rezultati će biti impresivni. Najpre, kosa će dobiti na sjaju, biće glatka. Keratin i bademovo ulje koji se nalaze u keramičkoj rešetki fena, daju pre svega zdrav i sjajan izgled. Naravno, snaga od 2200W savršeno dizajniranog fena, omogućava brzo zagrevanje i ravnomerno širenje toplote.

Naelektrisane dlake su prošlost jer kod Keratin Protect-a, generator iona proizvodi 90% više iona. Do željenog stila doći ćete uz 5 različitih postavki oblikovanja kose, tako da će Vaša frizura svaki put biti zapažena. Zadnja rešetka se lako skida i čist, kabl je dužine 1.8m, a poseduje i alku za kačenje za lakše odlaganje. Uz Remington Keratin Protect AC8002 sa osmehom na licu ćete se svaki put pripremiti za poslovni dan, sastanak ili izlazak u grad.

Profesionalni tretman u Vašem domu, uz Remington Keratin Protect AC8002.

Remington Keratin Protect AC8002 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta li ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR