Uvek zanosna uz Remington AC5911 fen za kosu!

Uvek zanosna uz Remington AC5911 fen za kosu!

978
0
PODELI

Pripadnice lepšeg pola uvek teže ka tome da njihova frizura bude zanosna tako da nikoga ne ostavi ravnodušnim. Kako bi rezultati bili zadovoljavajući, neophodan je i adekvatan fen. Stoga, predstavljamo Vam fen za kosu Remington AC5911.

Njegova snaga od 2200W dovoljna je da izađe na kraj sa svim izazovima, a možete izabrati između 3 nivoa temperature i 2 brzine. Ukoliko često perete, a samim tim i sušite kosu, onda je Remington AC5911 Vaš sjajan izbor, jer tretman jonima i 90% više jona čini kosu blistavom i manje naelektrisanom.

Onda kada želite da fiksirate frizuru, koristite sistem hladnog duvanja, dok je difuzor zadužen za stilizovanje više zahtevne kose. Remington AC5911 se lako čisti i održava, jer je zadnja rešetka odvojiva. Takođe, tokom sređivanja, fen možete bez problema odložiti uz pomoć alke za kačenje. Ni to nije sve, očekuje Vas fenomenalnih 60 meseci garancije.

Sjajan izbor za besprekornu kosu – Remington AC5911 fen!

Remington AC5911 fen za kosu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR