Razlog za odlaganje izlaska igre Witcher 3 je ispravljanje bagova

Razlog za odlaganje izlaska igre Witcher 3 je ispravljanje bagova

761
0
PODELI
Witcher 3 sC6MgUIhtAyu.878x0.Z-Z96KYq

Nedavno je poljski CD Projekt Red objavio da se izlazak igre The Witcher 3: Wild Hunt odlaže za 19. maj 2015. Bilo je raznih pretpostavki zašto je Witcher 3 ponovo morao da bude odložen i sumnje da razvojni studio nije uspeo da dovrši razvoj igre na vreme.

Zbog ovih špekulacija, oglasio se CD Projekt Red ko-osnivač i CEO Marcin Iwinski sa sledećim saopštenjem koje je poslao u emailu:

“Uklanjamo poslednje bagove i još radimo optimizaciju u različitim oblastima. Rezultat ovoga će biti glatko i uzbudljivo igračko iskustvo i to da će igra izgledati bolje na svim platformama.Sam sadržaj igre je zaključan i završen, tako da nećemo više menjati sam sadržaj igre do izlaska. Veličina open world sveta u The Witcher 3: Wild Hunt je neverovatna, tako da ne brinite – ima dovoljno gameplay-a za igranje nedeljama.”

Dakle The Witcher 3 je potpuno završen,a CD Projekt RED želi da ispravi sve bagove i da optimizuje igru što bolje do njenog izlaska. I to je jedini razlog ovog novog odlaganja.Treba pohvaliti CD Projekt Red za ovakav potez, jer kad bi se i druge kompanije i veći razvojni studiji ponašali ovako, dobijali bi mnogo bolje završene i optimizovane igre nego što je to slučaj sada (khm, khm Ubisoft :)).

Dakle, The Witcher 3: Wild Hunt izlazi 19. maja 2015. za PC, PS4 i Xbox One.

Šta vi mislite o ovom novom odlaganju izlska Witchera 3? I da li jedva čekate ovu igru?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR