Razer Stargazer, web kamera za gejmere

Razer Stargazer, web kamera za gejmere

3297
1
PODELI

Tradicionalne web kamere jednostavno ne mogu ispuniti sve zahteve prilikom striminga gejmpleja danas, ali je kompanija Razer predstavila svoje rešenje pod nazivom Stargazer!

Razer Stargazer nudi visok frame rate sa optimizovanom rezolucijom, za potpuno novu generaciju korisnika. Sa 60 frejmova po sekundi, čak i striming uživo izgleda odlično, a publika uživa u visokom kvalitetu. Ali Razer se nije samo zaustavio samo na pravljenju kamere koja snima video sa visokim brojem frejmova.

Breaker

Dinamički prikaz uklonjene pozadine

streming

Razer Stargazer koja ima najsavremeniju tehnologiju senzora dubine, bićete u mogućnosti da prikažete pozadinu ili je isključite u potpunosti. Ovo stvara više prostora za pregled igre i daje gledaocima bolji doživljaj.

3D skeniranje

3d skeniranje

Razer Stargazer je prva i jedina kamera sa 3D skenerom. Programeri igara mogu lako da skeniraju objekte direktno u 3D model i koriste za dalji razvoj u nekom od 3D programa, dok dizajneri mogu brzo da pripreme fajlove za 3D štampače. Gejmeri će moći da skeniraju svoje lice i koriste kao avatar u svojim omiljenim igrama.

Prepoznavanje gestura lica i pokreta 

opcije

 

Sa vrlo preciznim algoritmima lica i gestura lica, vaše svakodnevno iskustvo rada na računaru postaje besprekorno i još efikasnije nego ikada ranije. Moći ćete da otključate vaš računar ili laptop pomoću Windows Hello, pokrenete program mahanjem ruke, kao i da igrate igre pomoću gestura!

Karakteristike Razer Stargazer kamere:

720p video sa 60 frejmova po sekundi, optimizovano za striming
1080p HD video snimanje
Automatsko poništavanje šuma
Automatsko uklanjanje pozadine
3D skeniranje
Prepoznavanje gestura lica i ruku
Fleksibilno postolje za laptop i desktop monitore

 

Izvor:Razer

1 KOMENTAR

  1. Moram da vas ispravim da ovo NIJE jedina kamera na nasem trzistu koja ima 3D senzor. Zapravo, prva je bila Xtion PRO od Asusa. Kamera isto moze da radi sve od navedenog (osim da snima u 60fps-a)

    Sve najbolje. 🙂

POSTAVI ODGOVOR