Razer Hydra – Igra pokretima

Razer Hydra – Igra pokretima

1355
0
PODELI

Iako je do sada kontrola pokretima bila rezervisana samo za konzole, Razer Hydra nam donosi to iskustvo i na PC računare.

 

Razer Hydra je kontroler koji ima puno ugrađenih senzora i omogućava vam da igrate igre pokretima kontrolera dva kontrolera. Svaki od kontrolera na sebi ima analogni kontroler i 7 tastera (od kojih su 2 triggeri). Svakom od tastera se može dodeliti komanda u igri, što omogućava potpunu kontrolu omiljenih igara.

 

Oba kontrolera su vrlo ergonomski urađena i zgodna za držanje. Vrlo su laki i ne koriste baterije, ali su povezani kablovima sa bazom tj magnetnim senzorom koji liči na malu, svetleću kuglu koja se povezuje sa računarom preko USB kabla.

Razer Hydra 02

Ovaj kontroler je kvalitetno izrađen i pruža vrlo ugodan osećaj pri igranju. Kada ga probate, nećete želeti da se vratite igranju na tastaturi i mišu! 🙂

Pogledajte kako Razer Hydra funkcioniše:

Lista podržanih igara nije velika, ali se mogu koristiti u svakoj igri ukoliko sami ručno podesite kontrole (ali možda neće raditi svi senzori). Zvanično podržane igre su Portal 2, Left 4 Dead 2, Half-Life 2, Team Fortress 2. Dok će uskoro biti dodata podrška i za Counter Strike – Global Offensive i DOTA 2. Ali mnoge igre podržavaju ovaj kontroler, što dokazuju brojni video snimci na YouTube-u.

Vrlo zanimljiv kontroler, moramo priznati.

Dostupan je u WinWin Web shopu

 

Razer Hydra 01

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR