Rasveta – za kuću i baštu

Rasveta – za kuću i baštu

2128
0
PODELI

Uređenje doma i dvorišta mora biti smisleno i potpuno, sa tačnim konceptom, ako želite da vreme koje u njima provodite bude prijatno i udobno. Prilagođavanje savršenog svetla za vaš dom, baštu ili dvorište je važno! Zato, preporučujemo program rasvete iz WinWin asortimana, kako biste imali savršeno osvetljenje. Ako tragate za samo jednom, ali dovoljno karakternom i upadljivom promenom u svom prostoru, onda je nova rasveta prava stvar za vas. Akcentujte svaki prostor ili ga diskretno osvetlite i dajte sasvim novi duh vašem ambijentu.

Već godinama, LED rasveta je broj 1, posebno kada su u pitanju dnevni boravci. Kako ona ima mogućnost potpuno drugačijeg osvetljavanja prostora i opciju podešavanja jačine, odnosno pravca svetlosti, tako se iz praktičnih razloga, dobro kotira kao rešenje za centralnu prostoriju u svakom domu. LED rasveta koja se pozicionira na gornjem delu zida ka plafonu, pruža suptilno, ali i veoma otmeno rešenje, bez obzira na dimenzije ambijenta. Ona će služiti i za akcentovanje, u formi „skrivene“ svetlosti oko pojedinih delova zida, detalja u boji i teksturi, koje dodatno potpomaže kombinaciju prirodnog i elegantnog izgleda ambijenta. WinWin vam nudi veliki izbor LED rasvete i dodatne opreme za nju, tako da možete slobodno kreirati svoj stil osvetljenja, po sopstvenoj želji.

I dok će se dnevni boravci odlikovati ovom notom prefinjenosti, trpezarije će postati prostori za upečatljive momente. Trpezarijska rasveta se ove sezone svodi na samo jedan komad – luster iznad stola. Naizgled jednostavan izbor otežaće, odluka između mnogobrojnih modela. Ako ipak težite svedenosti, onda će lusteri u obliku geometrijskih tela, ili plafonjere biti odlično rešenje.

Najzahtevnija, rasveta za spavaću sobu kreće se između LED varijanti i lustera ili stonih lampi. Ako se odlučite za LED, onda treba da znate da se boje ne preporučuju, već samo bela/žuta svetlost. Pozicioniranje će biti gornji deo zida, uz okruživanje ormara ili garderobe, prema dizajnerskim trendovima, za ovu sezonu. Moderan momenat predstavlja i rasveta u formi jednog šik lustera sa boho detaljima, u nežnim pastel bojama.

Rasveta u kupatilu zahtevan je poduhvat jer se radi o prostorijama u koje dopire malo ili nimalo sunčeve svetlosti. Stoga dizajneri predlažu da se ove godine, okrenete praktičnom momentu, za šta je, kao stvorena LED rasveta, koja dobro osvetljava sve uglove. To podrazumeva pocizioniranje po sredini plafona, sa većim modelima, kao i osvetljenje oko ogledala, odnosno ormarića iznad lavaboa, dok poseban detalj može biti osvetljavanje kade ili tuš kabine, ako želite.

Približavanje proleća nam donosi radost uživanja na otvorenom. Za one koji poseduju bašte i dvorišta, ovo je period pripreme za adekvatno uređenje. Bašte služe za opuštanje, pa možete napraviti živu ogradu, staviti klupe i saksije, obnoviti travni pokrivač i čekati da priroda uradi svoj deo posla i prekrije vaš prostor prelepim nijansama zelene boje. Potreban vam je još samo jedan element koji bi upotpunio hedonistički doživljaj, a to je baštenska rasveta iz WinWin-a. Sjajne solarne lampe postavite na razne načine i na mestima gde vam se dopada. Možete ih postaviti na terasu, pored staze, montirati na travnjak ili kroz baštenske leje… One čine vašu baštu atmosferičnom i prijatnom, kako za ukućane, tako i za goste.

Za terasu je potrebno svetlo koje neće biti previše jako i naporno. Ukoliko imate terasu pokrivenog tipa, poslužite se klasičnom ili LED rasvetom. Možete koristiti sijalice duguljastog oblika za plafon, dok vam je za zid, dovoljno nekoliko manjih sijalica u zavisnosti od dužine terase. Uz bele zidove ovo daje savršeno prelamanje boja. Šta god poželite za unutrašnjost ili okruženje vašeg doma, naći ćete u WinWin-u.

Želimo vam ugodno osvetljenje u vašem omiljenom ambijentu, a fenomenalnu ponudu možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR