Rashladite dom bez klima uređaja!

Rashladite dom bez klima uređaja!

841
0
PODELI

Ventilatori su najjeftinija zamena klima uređajima. Spadaju u male potrošače i lako se mogu premestiti. Oni pomažu da vazduh struji, pa se na taj način i hladi. Vlažnost čini prostor toplijim, pa je ventilator dobar način za izmenu vazduha i njegovo delimično sušenje, u svrhu postizanja vaše udobnosti. Ventilatori proizvode vazdušne protoke visokog volumena i niskog pritiska, što čini da imate dobru provetrenost. PROSTO stojeći metalni ventilator, koji vam WinWin preporučuje, zahvaljujući metalnoj konstrukciji osigurava dodatnu stabilnost pri radu. Idealan je za prostorije sa slabijim protokom vazduha.

Mehanički gledano, ventilator je uređaj koji ima lopatice koje se kružno okreću i koriste za proizvodnju vazdušne struje. Ako u stanu nemate klima uređaj, ili spadate u osobe koje ga ne vole, primenite neki od načina na koje ste se ranije rashlađivali, uz dobar ventilator. Tokom dana, kada je sunce najjače, držite spuštene roletne. Neka što manje električnih aparata bude uključeno. Televizor i računar uključite kada je to neophodno jer isijavaju toplotu, a iz istog razloga uveče koristite što manje rasvete.

Sa podesivim brzinama (3 brzine), prečnikom lopatica od 45cm i nagibom glave, ventilator Prosto SF455M lako se prilagođava potrebama korisnika. Snage 50W, sa maksimalnim protokom vazduha od 59.15 m3/min i nivoom buke od 59 dB (A), biće efikasan i prijatan saveznik protiv toplote. Maksimalna brzina vazduha je
7 m/s, a ima i zaštitu od pregrevanja. Uštedite energiju i poštedite svoje zdravlje, ovog leta! Svoj dom možete dobro da ohladite i bez klima uređaja, uz ovaj ventilator.

Činjenica je da kretanje vazduha čini prostoriju hladnijom, zato podni ventilator Prosto SF455M, koji je konstruktivno stabilan i dovoljno jak, da adekvatno ohladi vaš prostor, treba da bude vaš saveznik u borbi protiv toplote i učini da vam bude prijatno tamo gde boravite.

Podni ventilator Prosto SF455M možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR