Pravi izbor za zaštitu Vaših uređaja, ranac Yenkee TARMAC YBB 1522GY.

Pravi izbor za zaštitu Vaših uređaja, ranac Yenkee TARMAC YBB 1522GY.

1335
0
PODELI

Pripremate se za poslovni put ili laptop svakodnevno nosite sa sobom i neophodna Vam je torba ili ranac kako bi Vaš uređaj uvek bio na bezbednom? Predstavljamo Vam Yenkee TARMAC YBB 1522GY.

Yenkee TARMAC YBB 1522GY je svakako višenamenski ranac, pre svega pogodan za laptop računare do 15.6“ ili za tablete čije su dimenzije do 10.1“. Takođe, vrlo je funkcionalan iz razloga što u njega možete smestiti bitnu dokumentaciju koja Vam je od izuzetne važnosti na poslovnom sastanku, kao i Vaše lične stvari. Sam kapacitet iznosi 10kg.

Gde god da krenete, možete biti sigurni da je uređaj zaštićen, i pored ovog ranca nije Vam potrebna neka dodatna torba. U dva prednja džepa možete čuvati sve one sitnice koje su Vam bitne. Ni to nije sve, još jedna od prednosti korišćenja Yenkee TARMAC YBB 1522GY ranca jeste ta što se lako može prikačiti za kofer, što će svakako olakšati putovanje. Takođe, kreiran je tako da može biti i ranac, ali zahvaljujući ručki sa strane, može se nositi i kao klasična torba za laptop.

Ranac ili torba, izbor je na Vama.

Yenkee TARMAC YBB 1522GY možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR