Rainbow Six Siege, E3 2014 gameplay video

Rainbow Six Siege, E3 2014 gameplay video

1632
0
PODELI
Rainbow-Six-Siege-Banner-New-640x360

Još jedno prijatno iznenađenje na E3 sajmu je bila igra Rainbow Six Siege. Ovo je, naravno, nova igra u popularnoj Rainbow Six franšizi taktičkih pucačina. Na Ubisoft konferenciji na E3 2014 sajmu je prikazan prvi multiplayer gameplay video za Rainbow Six Siege. Pogledajte:

Rainbow Six Siege razvija Ubisoft Montreal,a igra će se pojaviti 2015. za PC, Xbox One i PS4.

U ovom gameplay videu se može videti nivo uništavanja objekata koji dosad nismo mogli da vidimo u igrama. “Extreme destructibility” treba da bude srž u Rainbow Six Siege, rekao je dizajner iz Ubisoft Montreal studija. Uništavanje je proceduralno generisano i bazriano je na tipu materijala.Pa kada raznesete zid od drveta, on će se raspasti na način kako bi se drveni zid i raspao u pravom životu. Ubisoft Montreal zove ovo “next-gen destruction system “.

rainbowsix2-610x342

U igri će biti prisutni i muški i ženski taoci koji se moraju spašavati, a za sada se ne zna koliko će ih ukupno biti.

Bilo bi poželjno da Ubisoft otvori Rainbow Six Siege za modere i da dozvoli online zajednici igrača da sama kreira svoje scenarije i misije. Tako će ova igra sigurno imati dugačak život. No, da li će se ovo i desiti ili će Ubisoft forsirati nov sadržaj kroz DLC-ove ostaje da se vidi.

rainbowsix1-610x343

Kako se vama dopada  Rainbow Six Siege i da li ste igrali neku od prethodnih Rainbow Six igara.

Izvori: PC Gamer 1, PC Gamer 2

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR